2777
2789
عنوان

ناخن کشیدن گربه بیاین

273 بازدید | 34 پست

بچه ها گربه دوستم

کنار پوست ناخنم

ناخن کشید مثل بریدگی باکاغذ یکم رد خون جمع شد 

خون نریخت اما

انگشتمو شستم دیگ خونی ندیدم

بنظرتون خطرناکه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گربه خونگیه خطری نداره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واکسن کزاز شنیدم هر ۱۰ ساله آخرین بار میخواستم برم اول دبیرستان ۱۵سالگی  زدن بنظرم الان ۲۴ سا ...

لازم نیست عزیزم 

هنوز اثر واکسن قبلی هم هستش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واکسن کزاز شنیدم هر ۱۰ ساله آخرین بار میخواستم برم اول دبیرستان ۱۵سالگی  زدن بنظرم الان ۲۴ سا ...

برو مرکز بهداشت یا تماس بگیر اونا خودشون دستورالعم واکسن دارن واست توضیح میدن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اره گربه خونگیری ازین پرشین سفیداس میگه واکسن خورده بهش میرسه

طوری نمیشه