2777
2789
عنوان

تب پسرم

190 بازدید | 19 پست

دو سال و نیمشه.تب داره نمیذاره پاشویه کنم گریه میکنه.پروفن دادم.لباسشو کم کردم ولی بازم کمی داغ هست.پروفن چقدر طول میکشه تاثیر بذاره.الان خوابه طفلی.از پاشویه میترسه

تبش چنده ؟ نگو دماسنج نداری که حرص میخورم 

کاملا برهنه ش کن آرنج دستت رو بگیر زیر آب ولرم وقتی دمای آب با دمای آرنجت یکی شد از اون آب لگن رو پر کن دمای آب باید ۳۷ درجه باشه وگرنه بچه لرز می‌کنه و اذیت میشه 

دستمال رو خیس کن روی بدنش بذار و بردار 

دستمال رو جوری بچلون که وقتی میذاریش روی بدن و برمیداری قطره های آب روی بدنش باشه ولی شره نکنه 

صبر کن بدن با از دست دادن حرارت آب رو خشک کنه بعد دوباره دستمال خیس بذار روش ، تند تند خیس کنی تب پایین نمیاد فقط لرز می‌کنه 

جاهایی که عروق بزرگ داره رو باید خیس کنی زیر بیضه ها، زیر بغل ، پشت زانو ، مچ پا مچ دست ، گردن شکم کمر رو خیس کن پیشانی رو اصلا خیس نکن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم همینم نشستم دارم پاشویه میکنم و استامینوفن دادم اصلا پایین نمیاد

نمیذاره پاشویه کنم.وقتی دستمال میذارم از ترس بلند میشه.تا حد بیحالی گریه میکنه.فقط پروفن دادن.یه تی شرت تنشه فقط.پنحره رو هم باز کردم

نمیذاره پاشویه کنم.وقتی دستمال میذارم از ترس بلند میشه.تا حد بیحالی گریه میکنه.فقط پروفن دادن.یه تی ...

پروفن رو فقط باید با معده پر بدی وگرنه مشکل معده به وجود میاره ، اثرش هم یه کم دیر تره من که پروفن میدم حتی شده یک ساعت طول کشیده تا تب شروع به پایین اومدن کنه توی این تایم باید تن شویه رو به درستی انجام بدی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
تبش چنده ؟ نگو دماسنج نداری که حرص میخورم  کاملا برهنه ش کن آرنج دستت رو بگیر زیر آب ولرم و ...

دما سنجدارم میترسه ازش.وقتی میذارم زیربغلش اصلا یه جوری دادو بیداد میکنه خودشو میکوبه اینور اونور اصلا نمیتونم درست بگیرم.خیلی خیلی لجوج هست

سلام عزیزم ویروس حدیده دختر منم‌چند روز پیشتب داشت استامینوفن پروفن دادم اصلا انکار نه انگار یدونه شیاف دیکلوفناک گذاشتم دیکه تبش قط شد خدادوشکد 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

من اکثرا شیاف میذارم از بس میترسیدم .شربت نمیخورد و 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
دما سنجدارم میترسه ازش.وقتی میذارم زیربغلش اصلا یه جوری دادو بیداد میکنه خودشو میکوبه اینور اونور اص ...

بچه رو بغل کن بچسبون به خودت حسابی امن و سفت بغلش کن بذار حس آرامش بگیره ازت بعد آروم دستش رو کمی فاصله بده از بدنش بعد از پشت دما سنج رو بذار زیر بغلش جوری که دماسنج رو نبینه گریه هم کرد دیگه بذار گریه کنه فقط همدلی کن 

باید حتما چک کنی تب اگه خیلی بالا بره خدای نکرده به تشنج میرسه نباید بذاری به این مرحله برسه تنها راهش هم چک کردن با دماسنجه

بعدا باید براش کتاب های مرتبط با تب و بیماری و دارو خوردن و... بخونی که اینجور مواقع همکاریش بره بالا