2777
2789

دوستان من خیلی از دوران حاملگی میترسم 

و از زایمان هم میترسم شوهرم گفته سزارین کن هر وقت باردار بودی ولی من از سزارین هم میترسم🤯

بعد بعضیا میگن ترسو هارو بیهوش میکنن ولی من از بی هوشی هم میترسم. میترسم به هوش نیام.. از بی حسی هم میترسم چون من استرسی ام و بیشتر وقتا نفس تنگی میگیرم میگم نکنه یهو حواسشون نباشه من با شکم نفس بکشم شکممو پاره کنن😑

طبیعی هم ک خودتون میدونید چون تنگی نفس دارم میترسم نفسم قطع شه😂

کلا نمیدونم چکار کنم حتی از خود بارداری هم میترسم از اینکه یه چیزی توی شکمت رشد کن... من بیشتر م. اقع پلاکت خونم پایینه میترسم تو بارداری مشکل ایجاد شه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه تا سزارین داشتم انقدددددده خوبه درد نداری اصلا چیزی حس نمیکنییی   خیلی باحاله خیییلی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یه بیمارستان خوب برو. که ب دکتر و پرستارا اعتماد داشته باشی. بعد هم همه چی رو بسپار ب خدا. موضعی بيهوشت میکنن و زود تمام میشه همه چی. از الان استرس نداشته باش! واقعا چیز سخت و پیچیده ای نیست 

خدایی نکرده مشکلی. پیش بیاد اونجا کلی دکتر هست آماده با‌ش

آسمانِ ابری  
عزیزم با این همه ترس آخه جرا باید باردار بشی؟ مادر شدن مسئولیت خیلییییی بزرگیه بمون اول خودت بزرگ ...

نه تخه خیلی بچه دوس دارم تازه شوهرمم اصلا بهم فشار نمیاره گفت هر وقت که دوس داشتی 

ولی خب دوی دارم بگه بیارم هم ولی ترسشم دارم

عزیزم میتونم بگم یکی از بهترین و شیرینترین اتفاقای زندگی هر خانمی بارداری و به دنیا اوردن یک موجود کوچولو که مال خودته از خودت رشد کرده و این خیلی شگفت انگیزه😍😍 ترس چرا اخه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن