2777
2789
عنوان

کدوم لباس قشنگتره؟

413 بازدید | 24 پست

میخوام برای تولدم لباس بدم برام بدوزن...چون اغلب لباس مجلسی هایی که دارم کوتاهن...میخوام طرحم بلند باشه... بنظر شما از بین این طرح ها کدومش قشنگتره؟و اینکه هنوز پارچه نخریدم پس رنگی هم که به لباس میاد رو بگین🤍✨

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سومی اخری قشنگن سومی اگ رنگ دیگش بودم عالی بود

مرسیی خودمم اخریو خیلی دوست دارم...
سومی اگه کرمی رنگ باشه خوبه؟ یا صورتی کمرنگ؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
هیچکدوم ب دلم ننشست  بگردی طرحای بهتری ام پیدا میکنی

جدی؟
پس باید بیشتر بگردم...مرسی

من عروسی پسر عموم از سومی ولی یه پارجه دیگه بود اکلیل دار خریدم میگفتن لباست با کلاسه

مرسییی

یومیه قشنگن ولی عرض شونه رو بیشتر نشون میده.اگه شونه هات طریقت سومی وگرنه چهارمیه

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...