2777
2789
عنوان

💙به ۴۰ نفر نیاز داریم واسه دعا در حق همدیگر 💙

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 92 پست
بله عزبزم

انشاءالله پیدا بشه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیکم رو ببینید  بابام هنوزم ب خونه برنگشته😔😔😔 دعا کنید برای منم توروخدا محتاجم ب دعاتو ...

🌸لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین🌸

انشالله گره مشکلتون‌وا شه و حاجت روا باشین عزیزدلم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
🌸لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین🌸 انشالله گره مشکلتون‌وا شه و حاجت روا باشین عزیزدلم

مرسی عزیزدلم 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
برات حمد میخونم انشالله بحق امام حسین حاجت رواشی  شماهم من دعا کن خدا خودش کمکم کن

انشالله خدای مهربون خودش کمکتون کنه و حاجت روا باشین عزیزم

دعا کردم عزیزم برا تک تکتون لطفا شمام دعا کنید بزودی صاحب فرزند سالم و صالح بشم

اخ من خودم هنوز کوچولو ام ولی عاشق بچه به حق شب عزیز که تولد امام حسن عسکری هست خدا بهت یه پسر سالم و صالح بده 

هدیه امام به شما اسمشو بزار مهدی🥹

اخ واسه یکی همین دعا رو کردم گرفت🙃🥲

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
🌸لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین🌸 انشالله حاجت روا باشین عزیزم

ممنونم عزیزم 

همچنین شما❤

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
عزبزم دعات میکنم توام دعا کن یه خبرخوب بهم برسه چیزی ک ازم دزدیدن پیدا بشه خیلی به یک خبر خوب احتیاج ...

انشالله خدای مهربون گره مشکلتون رو وا کنه و گمشده تون پیدا شه عزیزم

اخ من خودم هنوز کوچولو ام ولی عاشق بچه به حق شب عزیز که تولد امام حسن عسکری هست خدا بهت یه پسر سالم ...

مرسی عزیز دلم قلبم اکلیلی شد با دعات🥹🥹🥹خدا هرچی میخای بهت بده عزیزم

دعا کردم عزیزم برا تک تکتون لطفا شمام دعا کنید بزودی صاحب فرزند سالم و صالح بشم

انشالله حاجت روا باشین عزیزم دارم به کوچولوم شیر میدم انشالله خدای مهربون کمک کنه و دامن شماهم سبز بشه سال بعد این موقع فرشته مهربونتون بغلتون در حال شیر خوردن باشه

انشاءالله به حق امام حسین توکلتون بخدا باشه

ممنونم عزیزدلم قربون امام حسین برم امیدمون بخدا، انشالله شماهم هر حاجتی دارین بر آورده شه