2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایم کنید

129 بازدید | 18 پست

من نامزدم امروز گوشی شوهرم گرفتم تو پیام تو کلیپورد ک پیام کپی میکنی نوشته بود زبونتو گاز میگریم خخ .یکی دیگ کپی کرده بود ۲۶ مشهد ب نظرتون به من خیانت میکنه وقتی بهش گفتم ترسید گوشی تانزدیک میشدم می‌ترسیده میگفت چته دست رو قران گذاشت میگفت ن خیانت نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل داده به یکی داشته خودشو معرفی میکرده  یه گوشی بگیر وارد اکانتش شو با شماره اون  ولی ...

بچه سالم تو روبیکا نیست اصلا . پس چرا بود زبونتو گاز بگیرم دارم دیوانه میشم

نمیتونستم گریم گرفت شک کردم تو برنامه روبیکا باکسی چت کرد میخام ی گوشی لمسی کوچیک بگیرم هک کنم روبکا ...

فعلا بزن به بیخیالی برو بگو شرمنده نزدیک پریودیمه حالم خوب نبود ، اصلا هم نشون نده پیگیری هنوز

همسرته یا دوستین با هم،،؟

بچه سالم تو روبیکا نیست اصلا . پس چرا بود زبونتو گاز بگیرم دارم دیوانه میشم

چرا بابا تو روبیکا همه شون بچه ان زیر ۲۰ سالن تو گروهاشون برو ببین 

بعد شاید اون پیام رو طرف داده باشه 

روبیکاش رو چک کن اگه پیاماش رو پاک کرده باشه یه کاری کرده

شک نکنه رمز گوشیشو عوض نکن تا مچش بگیرم تحملش سخته برام 

اگر همسرته بهترین موقع برای چک کردن گوشی وقتیه که رفته حموم چون از صدای آب میتونی بفهمی که تو حموم هست یا نه پس اون موقع ها چک کن و همه چی رو به حالت اول برگردون

اگر دیدی رمز رو عوض کرد جلوی خودش به یه بهونه ای مثلا بگو فلان عکسمون رو ببینم گوشیش رو با بیخیالی تمام بردار و بگو چرا گوشیت باز نمیکنه اون موقع بدون اینکه متهمش کنی به چیزی رمزش رو ازش بگیر 

اگر همسرته بهترین موقع برای چک کردن گوشی وقتیه که رفته حموم چون از صدای آب میتونی بفهمی که تو حموم ه ...

عقدیم و اینکه رمز گوشی بلدم یواشکی چون من رمز گوشی خودم بهش نمیدم چون این نمیده این ک اگ هم بچته پاک میکنه چتشو

وقتی اون ب من نمیگه چرا من بگم 

همین مشکوکه دیگه، از اول رمزترو میدادی و رمزش رو میگرفتی اونوقت اگر نمیداد برخورد میکردی باهاش و میگفتی این کارت باعث شک و تردید من شده زن و شوهر نباید چیزی از هم پنهان داشته باشن