من نامزدم امروز گوشی شوهرم گرفتم تو پیام تو کلیپورد ک پیام کپی میکنی نوشته بود زبونتو گاز میگریم خخ .یکی دیگ کپی کرده بود ۲۶ مشهد ب نظرتون به من خیانت میکنه وقتی بهش گفتم ترسید گوشی تانزدیک میشدم میترسیده میگفت چته دست رو قران گذاشت میگفت ن خیانت نمیکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شک نکنه رمز گوشیشو عوض نکن تا مچش بگیرم تحملش سخته برام
اگر همسرته بهترین موقع برای چک کردن گوشی وقتیه که رفته حموم چون از صدای آب میتونی بفهمی که تو حموم هست یا نه پس اون موقع ها چک کن و همه چی رو به حالت اول برگردون
اگر دیدی رمز رو عوض کرد جلوی خودش به یه بهونه ای مثلا بگو فلان عکسمون رو ببینم گوشیش رو با بیخیالی تمام بردار و بگو چرا گوشیت باز نمیکنه اون موقع بدون اینکه متهمش کنی به چیزی رمزش رو ازش بگیر
همین مشکوکه دیگه، از اول رمزترو میدادی و رمزش رو میگرفتی اونوقت اگر نمیداد برخورد میکردی باهاش و میگفتی این کارت باعث شک و تردید من شده زن و شوهر نباید چیزی از هم پنهان داشته باشن