2777
2789
عنوان

کار دردفتر دکوراسیون

58 بازدید | 8 پست

سلام من هیچ تجربه کاری ندارم

این آگهی دیدم گفت بیا واسه مصاحبه

کارشم از ۸نیم تا ۱۲نیم

۴نیم تا ۷نیم عصر

بنظرتون خوبه

حقوقشم ۳ ب بالا

واسه من ک سابقه کاری ندارم  واینم بگم تو ی شهر کوچیکم 

بنظرتون خوبه این کار؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی اینجا کسایی ک میرن تو مغازه کار کنن همین رنجه  میدونم خیلی کمه تازه ممکنه بابام اصلا ...

خخخخ اره اول برو اجازه بگیر

اما اگ شرایطت سخت نیست از نظر مالی نرو

کار خیلی سخته از دور نگاه نکن من تجربه دارم

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
خخخخ اره اول برو اجازه بگیر اما اگ شرایطت سخت نیست از نظر مالی نرو کار خیلی سخته از دور نگاه نکن م ...

ن سخت نیست

ولی حس میکنم خیلی بیکارم

لیسانس حسابداری گرفتم

همش خونم 

ن سخت نیست ولی حس میکنم خیلی بیکارم لیسانس حسابداری گرفتم همش خونم 

برو کلاس یادگیری هنری چیزی

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
برو کلاس یادگیری هنری چیزی

دنبال کارآموزی حسابداریم متاسفانه هنوز جایی پیدا نکردم

شما چ کلاسی پیشنهاد میکنی

من رشته آرایشگاهی کراتین خیلی دوس دارم ولی تحقیق کردم این گاز چیزا بخار کراتین خیلی مضررن

دنبال کارآموزی حسابداریم متاسفانه هنوز جایی پیدا نکردم شما چ کلاسی پیشنهاد میکنی من رشته آرایشگاهی ...

لاین ارایشی رو بهت پشنهاد میکنم خودمم قصد اموزش دارم

چون درامدش عالیه

ناخن کاری،مو،ارایش,پوست

ماسک استفاده میکنی دیگه