2777
2789
عنوان

بنظرتون این شخص ازم خوشش میاد ؟؟؟

161 بازدید | 7 پست

بچه ها من بخاطر این موضوع عضو شدم چون ذهنم درگیر شده خواستم نظرتونو بدونم

یه اقایی دوسال پیش به یکی از آشناها درمورد علاقش به من گفته  و درد و دل کرده پیشش و گفته روش نمیشه به خودم بگه و..

همین آشنامون بعداز دوسال تازه دوهفته پیش به من این موضوعو گفت و خواهش کرد چیزی به روی این اقا نیارم

منم خیلی وقت بود از ایشون خوشم میومد و چون نمیدونستم حسش بهم چیه تلاشی نکردم واسش (هردو مغروریم تو این زمینه).. من تو اینستا چندروز پیش یه استوری ازچهره خودم گذاشتم این اقا هم ریپلای کرد و تعریف کرد بعدش دوباره فرداش استوریمو ریپلای کرد و اموجی فرستاد مشخص بود دوباره رفته دیده استوریمو

چندروز بعدش نمیدونم چم شد الکی یه استوری عاشقانه گذاشتم اموجی فرستاد جواب که دادم دیگههه جوابمو نداد از اون روز کلا دیگه تو اینستا جوابی به پست واستوریام نمیده درصورتی که قبلا هرچی میذاشتم جواب میداد حتما

بنظرتون ایشون از من خوشش میاد یا نه؟؟؟پروندمش؟😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

پروندیش

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب انصافا خوششم می‌اومد که دیگه با استوری عاشقانه ناامید شده‌. آخه دختر استوری عاشفانه گذاشتنت چیه و ...

وای بخدا نمیدونم تو جذب کردن ادما ری..م اونوقت تو پروندن استعداد خاصی دارم

مثلا گذاشتم که بجنبه یه غلطی بکنه😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜