2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم که ازدواج کردم

2964 بازدید | 114 پست

هنوز هیچی نشد  مادر نامزدم میگه وام ازدواج و برید زمین بگیرید باهاش  میگه همه جهازو باید تو بگیری. چه چقدر من احمق بودم اولش شل گرفتم 🥺سطح توقعاتم و پایین آوردم میدونم اگه اینجور پیش بره آخرش باید طلاق بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش ماه عقدم می‌خوایم جهیزیه بگیریم‌ 

بین مرگ یکبار شیون یکبار

یا سختبگیر

یا تا اخر باید سواری بدی

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

من می‌خوام قالی بگیریم زنگ زدم به خواهر مادر و پدرم نظر بدن داخل مغازه نامزدم و مادرش باهام بد حرف زدن که چرا زنگ زدی خوب خانواده م اینجا نیستن دور هس راه مون دلم میخواست اونا هم نظر بدن فقط خودشو مامانش انتخاب کردن 🥲

هزیزم از همین اول خودتو دست کم نگیر و احازه نده کسی جز خودتو شوهرت برا ایندتون برنامه ریزی کنن.بگو ممنون از پیشنهادتون فکر میکنیم به پیشنهادتون امااا نزار تصمیم بگیرن

منم‌داشتم به همین فکر میکردم...کاش هیچ وقت ازدواج نمی‌کردم...از همسرم راضیم ولی زیر فشار زندگی و مشکلات داریم له میشیم.... یه عالم قرض و طلبکار داریم حالم از این وضعیت بهم میخوره😩😭

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟