2777
2789
عنوان

طلاق

580 بازدید | 72 پست

اولین قدم واسه طلاق چیه 

خیلی میترسم ولی ادامه زندگی دیگه واسم سخته 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی تصمیمت قطعی شد طلاق..آقا هیچ تلاشی نکرد برات

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بشین سر زندگیت

نقل ونبات نمیدن بعد از طلاق

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

اول باید ببینی از طلاق مطمئنی یا نه

دلایلشو اینکه میشه رابطه رو درست کرد یا نه همه

اگرم طلاق باید انجام بشه از لحاظ مالی و بچه ای اگر هست فکز همه جاشو بکنید که حداقل کمتر اذیت بشید چون طلاق خودش اذیت کنندست

سلام ترس هم داره فکرت رو عوض کن برو پیش مشاور راهکار بگیز زندگیت رو نابود نکن

تا دو شب پیش فکر می کردم زندگیم خوبه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
سلام ترس هم داره فکرت رو عوض کن برو پیش مشاور راهکار بگیز زندگیت رو نابود نکن

دقیقا

سخته زندگیت عیبی نداره طلاق هم خیلی خیلی سخته

اگه غیر قابل تحمله برو مشاوره بعد طلاق

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اول باید ببینی از طلاق مطمئنی یا نه دلایلشو اینکه میشه رابطه رو درست کرد یا نه همه اگرم طلاق باید ...

مطمئن نیستم ولی این خونه م واسم زجر آورده 

دو روزه جز آب هیچی نخوردم 

دقیقا سخته زندگیت عیبی نداره طلاق هم خیلی خیلی سخته اگه غیر قابل تحمله برو مشاوره بعد طلاق

با مشاور م تلفنی در ارتباطم 

چهارشنبه وقت داده 

پس طلاق نگیر بعد طلاقم نظرت عوض میشه

اینجوریم نابودم 

دو راهی بدیه