سلام بچه ها...این ماه برای اولین بار پریودم خیلی خیلی کم و قهوهای هست اصلا نمیشه اسمشو خونریزی پریود گذاشت...تنبلی هم دارم یه مدت قرص دوفاستون هم خوردم که منظم شه...ولی تا بحال اینطور نشده بودم، وزنم هم بالا نیس...سونوگرافی هم که دادم دکتر گفت تنبلیت شدید نیس چون وزنت اوکیه.. لطفاً هر کسی چنین مشکلی داشته بیاد بگه، رفتین دکتر دلیلش چی بود ؟
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
نمیدونم والا تجربشو ندارم ولی همینجا از بعضیا شنیدم ک ممکنه لک لانه گزینی باشه
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭