2789

چرا زندگی میکنیم وقتی تهش قراره بمیریم؟ بعدم مگه قراره همشون سقوط کنن؟

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️ حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این مسله کلیه چرا وقتی تصادف هست رانندگی میکنیم چرا وقتی بیماری هست میریم بیرون چرا وقتی مرگ هست زندگی میکنیم

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

مگه برای راننده ها هم همین نیست؟که میدونن ممکنه تصادف کنن ولی همچنان کار میکنن با ماشین؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

یه خلبانس تو ساختمون خالم تو بالاشهر ه خونشون دو طبقه تو ساختمون خالم خونه داره خیلی پولدارن منم بودم قبول میکردم تو اوج بمیرم 😂البته بگم دوست بابام خلبان بود اونم پولدار بود تو پاسداران میشست سقوط کرد مرد خیلی سال پیش 

چرا میخوابی وقتی ممکنه از خواب دیگ بیدار نشی

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم