2777
2789

تقریبا ساعت هفت بود داشتم از آیفون خونه نگاه می کردم ببینم شوهرم از سر کار میاد یا نه که یهو دیدم چند تا پسر دارن یه دختر رو که موهای مشکی بلند داشت و سویشرت سفید پوشیده بودش از یه ماشین دزدی میکشیدن توی یه خونه که ته کوچه بود بعد یه دختر که از فامیل های صاحب همون خونه بود امد و گفت چه خبرتونه بعد اونم اومد بهشون کمک کرد که اون دختر رو ببرن ته کوچه  تا برسم و برم توی کوچه دختره رو بردن توی خونه در چند تا از همسایه ها رو زدم و ....

بمونید بقیه شو الان می‌نویسم 

دقت کردی تو جهان همه چیز بی نهایت؟مثل تعداد ستاره ها یا وسعت جهان یا بی نهایت بودن اعداد و همینطور علاقه من به تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار تقریبا ساعت ۱۲ شب بود رفتم دسشویی صدای جیغ خفه یه دختر میومد که انگار دست گذاشتن رو دهنش بعد صدای یه مرد میومد که داشت در خونه ای رو میزد و می گفت در رو باز کن 

دیگه ترسیدم برم بیرون 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 

در چند تا از همسایه ها رو زدم و موضوع رو براشون تعریف کردم و زنگ زدیم به پلیس بعد از هفت هشت دقیقه که پلیس رسید و در اون خونه رو زدن کسی در رو باز نکرد پلیس ها زنگ زدن که نیروی کمکی برسه و یکیشون از بالای دیوار پرید و در رو از پشت برای بقیه شون باز کرد پلیس ها رفتن تو و ما هم مثل فوزول ها وایستاده بودیم توی کوچه ببینیم بقیه اش چی میشه که یهو صدای داد و بیداد از توی خونه امد....

دقت کردی تو جهان همه چیز بی نهایت؟مثل تعداد ستاره ها یا وسعت جهان یا بی نهایت بودن اعداد و همینطور علاقه من به تو
دختره بیهوش بود؟

نه ولی یکی از پسر ها جلوی دهنشو گرفته بود که جیغ و داد نکنه

در چند تا از همسایه ها رو زدم و موضوع رو براشون تعریف کردم و زنگ زدیم به پلیس بعد از هفت هشت دقیقه ک ...

بعدش 

کاش همه رو همون اول تایپ میکردی 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو