2777
2789
عنوان

دوستان که نی نی دارن

101 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان

نوزاد یک ماهم چند روزه که روز ها مثلا ۱۱ بیدار میشه یا ۹ بیدار میشه ( مثال زدم) بعد دیگه نمی خوابه تا بعد از ظهر. یعنی هی چشماشو‌می بنده یه ربع،  نهایت نیم ساعت باز پا میشه 

امروز از ساعت ۱ ظهر تا ۷:۳۰ بیدار بود( می‌خوابه پا میشه زود)  

خیلی نگرانشم 

هی خواب های بسیار سبک 

اونقدر بیدار می مونه که به وعده شیر بعدیش میرسه 

شب و تایم های دیگه قشنگ سه ساعت می خوابه و واسه شیر پا میشه میخوره و می خوابه اما دو سه روزه این کارشه در روز 

پزشکم هم می برمش اگه ادامه دار شه

اما می خوام بدونم تجربه مشابه دارید؟ 

راه حل اصولی داشتید واسه این مسئله؟ 

تغییر! 

شاید سیر نمیشه 

منظور از سیر شدن همون بدنش مواد غذایی لازمو کامل دریافت می‌کنه یا نه 

خودت شیرش میدی ؟ 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید سیر نمیشه  منظور از سیر شدن همون بدنش مواد غذایی لازمو کامل دریافت می‌کنه یا نه  خو ...

نه شیر خشک میدم. شیر خودم‌ می خورد سیر نمیشد. گریه می کرد. شیرمو می دوشم اونم میدم. اما واسه اینکه سیر شه شیر خشک میدم. نه کامل شیر میشه وسط شیر خوردن خوابشم می بره. همون حجمی که شبا یا مواقع دیگه باهاش کامل می خوابه همون مقدار می خوره اما نمی خوابه خوب

از شیر نیست 

تغییر! 

خونه رو اروم کن سر صدا زیاد نکن، حتما خوابش عمیق شد بزارش تو تختش، اول تا پاشد نگو بیدار شد دوباره تکونب ش تو بغلت یا رو پا میخوابه، شیر به اندازهطول روز میدی

؟؟شاید شیرت کمه گرسنست، خونه زیاد گرم یا سرد نیست؟؟ زیاد نمیپوشونی بهش؟؟ همه رو چک کن والا کنجکاوه بعضی بچه ها کم و خواب و کنجکاون از همون نوزادی مشخص میکنه اگه خواب شبشخوبه اشکال نداره، من دخترم نوزادیش خوش خواب بود زیاد نیخوابید، اما فقط کافی بودراه بری یا یه لیوان برداری پا میشد خونه رو میریخت سرش، شبا خودم بیدارش میکردم واسه شیر والا پا نمیشد، روز هم میخوابید بعد دو ساعت سه ساعت بیدار میشد دوباره مبخوابید مشکلیم نداشت، فقط شیر بیشتر دادم خوابش بهتر شد

خونه رو اروم کن سر صدا زیاد نکن، حتما خوابش عمیق شد بزارش تو تختش، اول تا پاشد نگو بیدار شد دوباره ت ...

خودم تنهام و هیچ صدایی نیست

اتاق دما ستج داره و دما روی ۲۵ ماکسیمم ۲۶ هست

همه مواردی که گفتید رعایت میشه 

تغییر! 
خودم تنهام و هیچ صدایی نیست اتاق دما ستج داره و دما روی ۲۵ ماکسیمم ۲۶ هست همه مواردی که گفتید رعای ...

پس کنجکاوه همه بچه هامثل هم نیستن بعضیا بیشتر میخوابن بعضی کم،من خودم نوزادیم مادرم میگه چشات باز باز مستقیم هر کی داشت خرف. میزد نگاه میکردی سمتش میترسیدم بعد دکتر گفت کنجکاوه، الانم یک فضولیم کهنگو،😅😅بازم دکترش بگو