2777
2789

🎀فردا ولادت امام حسن عسگری(ع)❤هست، ختم آیة الکرسی گذاشتم،،به نیت حاجت روایی 💎،هرکسی حاجت داره  *یکبار آیة الکرسی و ۵ تا صلوات* 🎀بفرسته و هدیه کنه به امام حسن عسگری(ع) 🥰 تا همگی مون حاجت روا بشیم،🙏 ان شاءالله بزودی همگی مون هدیه مونو از امام میگیریم

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام حسن عسگری من دیگه امید خاصی به هیچ کدوم از شما ندارم :) ولی اگه تونستی لطفاً بهم عیدی بده که خوشحال بشم حق من این مقدار ناامیدی و ناراحتی نبود اونم وقتی بقیه مردم ۲۰تا۲۰تا حاجت میگیرن ازتون:))) خدافظ

عیدتون مبارک 😍

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

همچنین گلم. حاجت روا ان شاء الله 

🤍💚

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ان شاءالله  چند روز دیگه بیایی همینجا بگی حاجت گرفتی

۵تا آیت الکرسی ۱۴ تا صلوات آن شاالله خدا ی پسر سالم وصالح روزیم کنه الهی آمین .

《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚

خوندم

برا خوب شدن یاسینم دعا کنین لطفا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡