2777
2789
عنوان

مو فرفریا بیاین لطفنیییی🥺

229 بازدید | 26 پست

ماسک مو و کرم مو بعد از حمام چه مارکی استفاده میکنید؟ بعد اگه ماسک مو بعد از حمام بزنید دیگه روغن آرگان نمیزنید؟ یا میزنید؟🥲 لطفاً راهنماییم کنید

سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫

منی که مث بز میرم و میام و هیچی هم نمیزنم😞

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که مث بز میرم و میام و هیچی هم نمیزنم😞

منم اوایل همین طوری بودم فقط قبل حمام روغن زیتون میزدم بعد دیدم موهام دیگه خیلییییی خشک شده عذاب وجدان گرفتم🥲😂

من هرچی زدم موهام باز وز شد کسی راه حل داد لایک کن بخونم🥲

دقیقاااااا منم موهام کامل فر میشه ولی بالای سرم باز وز وزی داره🥺

روغن تراپی کن،ب ساقه موها نرم کننده بزن ،بعد حموم ک موها خیس هس ماسک بزن (pantene)بعد موهاتو از پایین ب بالا شونه بزن آروم آروم .بعد موهاتو از پایین ب بالا ببر با دستت آروم یا با پارچه نخی بعد ک خشک شو موهات ی اسپری آب پشت باشه همیشه ک ب موهات اسپری کنی فرش خوشگل تر میشع

روغن تراپی کن،ب ساقه موها نرم کننده بزن ،بعد حموم ک موها خیس هس ماسک بزن (pantene)بعد موهاتو از پایی ...

مرسی😍

نرم کننده چه مارکی بهتره که خوره نیاره؟

تو حموم حتما از نرم کننده استفاده کن به مقدار زیاد

من از دکتر پوست و مو هم پرسیدم گفت اینکه میگن نرم کننده موهارو میریزونه دروغه

حتما یک حموم درمیان از شامپوی بدون سولفات استفاده کن

اومدنی بیرون موهات خیسه سریع ماسک مو بزن من ماسک مو  انرژی مدل آلوورا میزنم باید بزنی ب تموم موهات و یکم بیشتز از حدمعمول بزنی ولی ب ریشه نزن ک چرب نشه 

بعد باید شونه بزنی 

بعد باید استایل کنی فرفریاتو یا باشونه دور شونه بپیچی یا دور انگشتات بپیچی موهاتو تیکه تیکه

بعد ک استایل کردی ژل رو بریز کف دستت با آب قاطی کن یکم ب حالت اسکرانچ از پایین ب بالا فشرده کن

)استایل کردن موی فر بعد از حموم رو سرچ کن داخل گوگل یا یوتیوب تا قشنگ یاد بگیری(