mami_marziye مدیر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 عنوان تو ۱۴ هفته ام، سونوگراف گفت پشتش به مانیتوره ولی بنظرم دختره | مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 64 پست سلام من رفتم سونوگرافی ۱۴هفته و دو روز بودم گفت پشتش به مانیتوره ولی به دختر میخورهبنظرتون چقدر احتمال درست بودنش هست؟ به بچه هام جنسیت رو بگم یا صبر کنم بنظرتون؟ روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤ 1402/08/01 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندمکوچولو عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 716 بخون گلم 👆♥️ عزیزان عکس ب پسر یا دختر می خوره 《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9843 عزیزان عکس ب پسر یا دختر می خوره پسر لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
گندمکوچولو عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 716 پسر مرسی از رو جمجه ستون فقرات تشخیص میدین؟ 《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9843 مرسی از رو جمجه ستون فقرات تشخیص میدین؟ شکمش کوچیکه دخترا شکم برآمده دارن بین ابرو و بینی فرو رفتگی دارن 👇👇 لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9843 قبل حمام دور شکمت اندازه بگیر بعد حمام هم اندازه بگیر سری ... اگه یکی دو سانت کمتر شده بود &n ... اینو امتحان کن لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
گندمکوچولو عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 716 اینو امتحان کن فک کنم بزرگ تر میشه اینم میگی 《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9843 فک کنم بزرگ تر میشه اینم میگی پسر لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
گندمکوچولو عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 716 پسر ممنون گلم 《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9843 ممنون گلم تاپیکمو حتما بخونی برا زیبایی و هوش و خوش اخلاقی و خوش روزی و....... لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
مامان3تاپسرو1دخترناز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2195 بله چهارمیه آااای عزیزم خدا حفظشون کنه منم چهارتا دارم 🥰❤اگه سونو جای معتبر رفتی پس درسته انشالله صحیح و سالم بگیری بغلت🌹 خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 عزیزم نی نی سمت چپه یا راست؟؟ اینو خودمم نمیدونمگاهی چپ حس میکنم گاهی دقیقا راستموقع سونو وسط گذاشت شاید یکم مایل به راست روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 قبل حمام دور شکمت اندازه بگیر بعد حمام هم اندازه بگیر سری ... اگه یکی دو سانت کمتر شده بود &n ... چه جالبامتحان میکنم روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 قبل حمام دور شکمت اندازه بگیر بعد حمام هم اندازه بگیر سری ... اگه یکی دو سانت کمتر شده بود &n ... واضحا بیشتر شده بودبرا خودمم جالب بودحالا برم آنومالی خبر میدم که درسته یا نه روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
zara___64 عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 16114 بله چهارمیه به سلامتی😍حالا فرقیم نمیکنه هم دخترشو داری هم پسرشو