mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 عنوان تو ۱۴ هفته ام، سونوگراف گفت پشتش به مانیتوره ولی بنظرم دختره 739 بازدید | 64 پست سلام من رفتم سونوگرافی ۱۴هفته و دو روز بودم گفت پشتش به مانیتوره ولی به دختر میخورهبنظرتون چقدر احتمال درست بودنش هست؟ به بچه هام جنسیت رو بگم یا صبر کنم بنظرتون؟ روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤ 1402/08/01 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9828 عکس سنو ۱۲ هفته داری بفرست لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
maman_ar_ar عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1640 بگو جفتش قدامی بود یا خلفی؟ضربان قلبش چند بود تا بهت بگم جنییت چیه
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 عکس سنو ۱۲ هفته داری بفرست ۱۲ هفته نرفتم ان تی رو روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 عزیزم منم حس کردم دختر پسر بود تو سونو گفتن دختره؟ یا خودتون حس میکردین؟ روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
maman_ar_ar عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1640 عکس سونوتو بفرس تا بهت بگم..من از روی جمجمه میگم فردا سونو ان تی دارم لایکم کن تا فردا برات عکس بذارم
باسلق عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 1651 بگو جفتش قدامی بود یا خلفی؟ ضربان قلبش چند بود تا بهت بگم جنییت چیه ضربان قلب ۱۴۰تو هفته ۱۵چیه ؟؟؟
drawer عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4437 بگو جفتش قدامی بود یا خلفی؟ ضربان قلبش چند بود تا بهت بگم جنییت چیه من هنو ۸هفته ام اما جفتش خلفیه..ضربانشم ۱۷۴بود چیه جنسیتش
mami_marziye مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 عکس سونوتو بفرس تا بهت بگم..من از روی جمجمه میگم سونوی ساده ی او بی بود عکس جمجمه و اینا رو ندارهچون ان تی اطرافم زیاد دیدم خطا داشته به دکترم گفتم نمیخوام ان تی رو برم روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9828 بگو اینو پسره لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
maman_ar_ar عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1640 عکس سونوتو بفرس تا بهت بگم..من از روی جمجمه میگم مال منو بگو