2777
2789
عنوان

قتل بد؟

307 بازدید | 12 پست

یکی از اشناهای نزدیکمون چند روز پیش به قتل رسید میگن با یکی از اشناهاش بیرون بوده بعد رفته خونه پسرش تنها بوده تمیز کاری داشته میکرده بعد رفته استراحت کنه رو مبل قاتلا اومدن به بدترین شکل ممکن سوزوندش و با دستاشون خفش کردن! فکر میکردن سوختگیش به به کردنش میرسه و صحنه سازی نمیشع اما...

تموم طلاهایی که خودش داشته و پسرش اینا بردن!

دلیل اصلی هم فکر میکنم طلا و مشکل بوده.موهاش و کندن و زجرش دادن در اخر کشتش خیلیییی بد شدددد خیلیییی))))) خیلییی جوون بود نظرتون چیه درباره اینجور ادما؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد قاتل یا مقتول؟ درکل اینروزا نباید طلا رو بریزی دوروبرت

کلا.اره خیلیی بده از وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم اخع اون زنه خیلیی جوون بود باورت نمیشع واقعا 

خیلی راحت پیدا میشه.چندسال پیش یه زن و شوهر میانسالو تو خونشون کشتن مثل اینکه اول مرده رو کشتن زنه باهاشون درگیر شده بود مثل اینکه موقع درگیری چندتا از تار موی بدن قاتل توی دستش و پوست بدن قاتل لای ناخن خانومه بود بعد اونایی که بهشون مشکوک بودنو بردن آگاهی دی ان ای گرفتن فهمیدن کار کیه

وای بیچاره چه ادمای سنگدلی بودن چطور سوزوندن خونه اتیش نگرفته

اولش صحنه سازی میکردن شوفاژ اتیش گرفته بعداش شارژر اخرشم معلوم شد ق+تل 

نه فقط مبلی که روش بود و سقفش کمی اتیش گرفت.