2777
2789

من امروز همچین ماجرایی پیش اومدبرام صداشم ضبط کردم کلی فحش بهم داد.یه خونه ازبابام بهم رسیده بعدفوت پدرم.مستاجرهمون طبقه سال سومشه که میشینه مااول گفتیم بلندشه مستاجرگفت بلندنمیشم میرم شکایت میکنم ازتون بخاطراون قانون که گفته بودن موجرحق ندارد مستاجرشوبندازه بیرون مستاجرخودش تونیروانتظامی کارمیکنه وخیلی ادعاش میشه.مااومدیم امسالوتمدیدکردیم این۲۰۰ت داده و امسال برجی۵ت کرایه.۲۰۰ت پول رهنوبابام خدابیامرز گرفته بودالانم من خونه روگرفتم بایدمن بدم.این می‌ترسه میگه سال تموم شه شماپول منونمیدین واین حرفا گفتیم بریم بنگاه گفت بین خودمون پشت قولنامه اصلی بنویسیم این ماه بایداجاره ماه دومومیریخت بازبهانه آورده پشت قولنامه یه تبصره اضافه اینوامضاکنم بعدکرایه بریزه هستین بگم بقیه شو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستاجر من آخر کار هم گفت بیا فلان جای شوهرمو بخور😂😂😂😂😂😂😂😂نمک نشناس ۵سال با یه مبلغ گذاشته بو ...

وای چه بی ادب من ازصدای زنش فیلم گرفتم کلی فحش بهم داد😞😞😞😞

وای چه بی ادب من ازصدای زنش فیلم گرفتم کلی فحش بهم داد😞😞😞😞

خلاصه دیشب بهش پیام دادم که اخرماهه کرایتونوبریزین بی زحمت جوب نداد.صبح شوهرم به شوهرش زنگ زدگفت کرایه رونریختین شوهرش گفت خانما بیاداین قولنامه رویه چیزی اضافه کردم امضاکنه بعدکرایه رومیریزم دیگه من دوتابچموحاضرکردم باموتوررفتیم جاخونه مامانم.رفتم بالاپیش خانمش گفتم اومدم قولنامه روامضاکنم زنش گفت قولنامه اینجا نیست دست شوهرمه ساعت۱۲بیاین☹️منم ناراحت شدم چون چندباربخاطرهمین قولنامه فیلم درآوردن گفتم خداروخوش میادبادوتابچه کوچیک برم باز۱۲بیام منکه باشوهرت هماهنگ کردم گفتم کاش تمدیدنمیکردیم امسال رو یهوزنه شروع کرد به فحاشی که شماندیدپدیدین وشوهرت غلطکردبه شوهرم زنگ زده یکم یکم بایداجاره روبریزیم بحث من یکم به یکم نبودحرف من اذیت کردنش بودکه گفت برین۱۲بیاین که شوهرم بیاد

خلاصه دیشب بهش پیام دادم که اخرماهه کرایتونوبریزین بی زحمت جوب نداد.صبح شوهرم به شوهرش زنگ زدگفت کرا ...

الان فیلمش هست حیف نمیشه بذارم چه فحشایی که ندادبهم 😞😞😞😞

الان فیلمش هست حیف نمیشه بذارم چه فحشایی که ندادبهم 😞😞😞😞

خلاصه اومدم پایین وبه شوهرش زنگ زدیم که خانمت فحش داده گفت من نبودم نمیدونم چی گفتین به هم شوهرش امدفیلموبراش گذاشتیم فهمیدجاده گل هست کلی عذرخواهی کرد ولی من هیچوقت نمیبخشمش بعداینکه زنش فحش داده وفهمیدمن فیلم گرفتم گفت نیاز نیست بیاین امضاکنین من اجارشومیریزم امروز.