2777
2789

دیگه کلافه شدم. تا خوب میشه یکی دیگه میزنه و جای لکشون تا ماه‌ها میمونه.نزدیک پریودی هم سه چهار تا میزنم

چیکار کنم؟؟؟

بعضیا میگن سرم اردینری با بالانس از نوع ضدجوششون خوبه

راهنمایی کنید لطفاااا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین سی پریم من میزنم هم واسه جای جوش هم جوش هم روشن شدن پوست خیلی خوبه

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

صورت من پر جوش بود پیش چندتا دکتر رفتم بدتر شد ولی دکتر آخری عالی بود همه جوشام رفتن نسخه رو برات میذارم 

دوتا نسخه بهم داد یکی برای کرم های موضعی یکی برای قرص های خوراکی هر دوتاشون رو میذارم 

من تجربه خودمو بگم 

چند سال بود نزدیک پری بشدت جوش میزدم اینجا خوندم قرص ویتاگنوس خوبه الان یک ماهه میخورم شکر خدا نزدیک پری یدونه هم جوش نزدم 😀

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

شکر و هر چی باهاش درست میشه رو حذف کن

روزی ی حبه سیر با شربت عسل بخور

سعی کن بیشتر گیاهی بخوری اگه خام باشه بهتر

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
نه مزونیدلینگ و... نمیخوام برم. چون هربار دکتر پوست میرم دستکاری میکنن بدتر میشه، وقتی هم رفتی دکتر ...

ژل اورژانسی بیتروی روزی ۲ ،۳ بار روی جوش جای جوشو خودم نمیدونم ولی اگه زیادن آزمایش هورمونی بده

نه مزونیدلینگ و... نمیخوام برم. چون هربار دکتر پوست میرم دستکاری میکنن بدتر میشه، وقتی هم رفتی دکتر ...

اینا تجربه من بود واقعا مزونیدلینگ واسه از بین بردن جای جوش عالی بود . از هر لایه بردار و ... بهتر بود و سریعتر عمل کرد 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️