2777
2789
عنوان

:/ یا خدا اسم شامپورو😑😂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 76 پست
Bekiram

من این کلمه رو تا حالا یکبارم نشنیدم تو ۳۴ سال زندگیم 

پس معلومه نبایدم با یه برند ذهنم سمت اینا بره!

ولی مثل اینکه چون متوجه نشدیم به استارتر بر خورده😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این کلمه رو تا حالا یکبارم نشنیدم تو ۳۴ سال زندگیم  پس معلومه نبایدم با یه برند ذهنم سمت ای ...

چا بهم بربخوره عزیزم من ذیدم تو ی برنامه اسکرین کذاشتم گفتم بخندیم من نمیدونم ی عده امدن گفتن ذه خراب فلان حتما باس گریه کنیم:/

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱
هم وزن کلمه« به کیفم»

وا  😐🙄 

اون پستت هم دیدم ولی ربطی نداره🤔

چطور همچین چیزی به ذهنتون میرسه! 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چا بهم بربخوره عزیزم من ذیدم تو ی برنامه اسکرین کذاشتم گفتم بخندیم من نمیدونم ی عده امدن گفتن ذه خرا ...

عزیزم یه سری چیزا برای یه عده خنده داره برای یه عده بی معنی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خب معنیش همینه دیگ

نیست دیگه! 

این شامپو خارجیه و کلمه ش هم معنی دیگه داره

بعد ب ک مخفف فارسی ساختید که فقط تلفظشو انگلیسی میگید

خدایی همه چیزو انقدر مسخره نکنید اصلا اینا ربطی به هم نداره😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️