من شرایطم همینه الان نزدیک ۱۵سال ازدواج کردم عین ۱۵ سالش بهم خیانت شد هر از چند گاهی ازش یه چیزایی میدیدم.اصلا شرایط طلاق و نداشتم این که دارم میگم شعار نبود شرایطش برام نبود چون از نظر روحیم بهم ریختم وسواس شدید گرفته بودم نمیتونستم جدا بشم.اما بچه دار نشدم ازش ۱۴ سال. تا اینکه بعد از ۱۴ سال بصورت خیلی معجزه ایی باردار شدم ما که اینهمه سفت و سخت پیشگیری میکردیم اما من حامله شدم.تصمیم گرفتم نگهش دارم الان یه پسر ماه دارم که اصلا پشیمون نیستم از تولدش.اما شوهرم همچنان کارایه گذشتشو داره تکرار میکنه .تصمیم گرفتم ازش خونمو جدا کنم ولی طلاق نگیرم .هزینه زندگیمونو بده اما بره جای دیگه کسی تا حالا اینطوری بوده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی دلم برا خودم میسوزه که بهترین روزای عمرم به پای یه آدم بدرد نخور حروم شد.دانشگاه رفتم میتونستم اون موقعها براحتی معلم بشم لااقل مثل الان نبود که سخت باشه.اما افتادم دنبال عشق و عاشقی.دوستام همه سر کارن الان
حقیقتا برام قابل قبول نیس ک توی کل۱۴ سال شرایط طلاق برات پیش نیومد و سعی نکردی که هر سال حداقل ۱۰ در ...
من خیلی دختر پر شر و شوری بودم وقتی اومدم تو این زندگی این چیزا رو دیدم از نظر روحی داغون شدم منزوی شدم وسواس گرفتم تا خود صبح درگیر کارای وسواسی شده بودم .نتونستم خودمو جمع کنم ترسو و وابسته شده بودم
تو ک این همه مدتو تحمل کردی ۲۰ سال دیگه هم برای پسرت تحمل کن هرچند دیگ نباید خیانتاش برات مهم باشه
باور کن برا پسرم حاضرم هر کاری بکنم.بهش میگم من میدونم داری چه غلطی میکنی چرا تا میام سمتت صفحه گوشی عوض میشه مثلا داره چت میکنه بعد تا من میام سریع قطع میکنه و کار دیگه انجام میده میگم اگه سر جای دیگه گرم لااقل دیگه سمت بنده نیا که ازت چندشم میشه نمیشه هم خدا رو بخوای هم خرما بعد کولیگری میکنه که تو تهمت میزنی و بچو رو ازت میگیرم و اینا.