2777
2789
عنوان

چرا مامانا همیشه نگرانند

51 بازدید | 6 پست

من پسرم تازه رفته تو ۴ سال ۱۳ مهر شده ۴ سالش قدش ۹۸ آیا قدش روی سنش کمه بچه های شما ۴ ساله بودند قدشون رو یادتونه چی بخورند افزایش قد داشته باشند چه مکملی باید بخورند

قد خودت و همسرت بلنده؟

از رونمودار کلی ببینی خوبه این قد به سن 

منم دخترم امسال رفته مهد البته از همه بچه ها کوچیکتره قدش از همشون کوچیکتره یکم ناراحتم چون از نظر تغذیه رسیدگی میکنم حتی خواهرش۱ونیم سال ازش کوچیکتره دارن هم قد میشن ان کوچیکه مشخصه قد بلندتره

قد خودت و همسرت بلنده؟ از رونمودار کلی ببینی خوبه این قد به سن  منم دخترم امسال رفته مهد البت ...

من خودم ۱۶۵ و باباش ۱۷۵ ولی همیشه میگن ملاک نیست چون تغذیه ورزش وتحرک بچه خیلی تاثیر داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۱۶۵ و باباش ۱۷۵ ولی همیشه میگن ملاک نیست چون تغذیه ورزش وتحرک بچه خیلی تاثیر داره 

منم مثل شمام ملاک اولش قد بلند پدرو مادره 

ولی قد بچه شما برای۴سال خوبه و پسرها هم یکدفعه بی۷تا۹سالگی قدمیکشن 

منم مثل شمام ملاک اولش قد بلند پدرو مادره  ولی قد بچه شما برای۴سال خوبه و پسرها هم یکدفعه بی۷ت ...

من یه مکمل به پسرم میدم برای افزایش قد آرژی پلاس اگه دوست داشتید برای دخترتون تهیه کنید

من یه مکمل به پسرم میدم برای افزایش قد آرژی پلاس اگه دوست داشتید برای دخترتون تهیه کنید

ممنون خوبه ؟

شوهرمم میگه‌بگیر میخاستم تحقیق کنم بخرم 

من بنظرم چون بچه هام پشت سرهمی بودن این اولی ظلم شد بهش شیر خودم را نخورد شیر خشکم نخورد اصلا زود غذا خورش کردم