2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

485 بازدید | 18 پست

دخترم ۷ سال ۹ ماهشه یکی از سینه‌هاش نوک زده و انگار داره رشد می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم باید ببرمش پیش غدد نباید ببرمش 

خودم رفتم براش شربت استئوکر گرفتم با ویتامین آ د 

وتعجبم از اینم هست که چرا یکی از سینه هاش رشد کرده 

خواهشا راهنماییم کنید 

و متخصص خوب تو تهران کسی میدونه بگه

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دخترم همینجور شد. به هفت نرسیده بود ک سینه هاش جونه زد.. دکتر گ باید آمپول هورمونی بزنه تا مانع ...

خوب امپول زدین؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
اگه کمی تپله شاید از تپل بودنشه، موهای بدنش چی درنیومده؟

لاغره و کرکی درومده موهای شرمگاهیش

خوب امپول زدین؟

ن متاسفانه. تو دوراهی موندم بزنم خوبه. آینده براش بد نشه. خیلی ناراحتم هر روز آرزو میکنم ای خدا دخترم تا سن 15.16 پریود نشه. واقعا سخت اونم بچه با جثه ریز.. دختر بودن همین چیزها بد

131 قدشه 25 کیلو وزنشه

حتما دکتر غدد ببرید، اما اگر اون آمپول بلوغ برای سلامتیش مضر بود نزنید 

الان باتوجه به دانا بودن بچه های امروزی نسبت به دوره گذشته باید تصمیم کرفت، چونکه هرچی نسل جدید دانا تر میشن بلوغشون هم زودتر اتفاق میوفته 

لاغره و کرکی درومده موهای شرمگاهیش

منم دختر عموم اینجوری شد ولی اون کمی استخون بندیش درشت بود

دکتر امپول داد بهش وزدیم براش کلاس پنجم پریود شدبالاخره،واینکه قشنگ قد کشید کوتاه نمونده اصلا، حتما دکتر ببرش شما 

حتما دکتر غدد ببرید، اما اگر اون آمپول بلوغ برای سلامتیش مضر بود نزنید  الان باتوجه به دانا بو ...

واسه من دخترم قدش ۱۴۰

وزنش ۴۰

متولد بهمن ۹۴

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
حتما دکتر غدد ببرید، اما اگر اون آمپول بلوغ برای سلامتیش مضر بود نزنید  الان باتوجه به دانا بو ...

بزای سلامتیش مضر بود رو چجوری باید بفهمم؟

واسه من دخترم قدش ۱۴۰ وزنش ۴۰ متولد بهمن ۹۴

بلوغ شده دختر شما ؟

بلوغ شده دختر شما ؟

سینه هاش داره درمیاد

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....