2777
2789

لابک گنیم وصلوات بفرستیم. انشاالله همگی حاجت روابشین دخترم طلاق گرفته داغونه برای خوشبختیش دعاوصلوات بگین لایک کنین منم براتون صلوات می فرستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای رسیدنم ب عشقم اسمم نگین 🤕🤍

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

برای خانوادم سلامتی و حل مشکلاتشون💕

خودم و همسرم سلامتی و حل مشکلاتمون💞

خانواده همسرم سلامتی و حل مشکلاتشون💕

دوستام سلامتی و حل مشکلاتشون💞

هرکی دعا کرد لایک کنه منم دعاش میکنم💖

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

به نیت همگی شما صلوات فرستادم شماهم منو دعاکنید دنبال یه کار خوبم

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

دعای همیشه ی من تعجیل در فرج مولام و سلامتیه آقا امام زمان عج 

آقا بیاد همه مشکلات حله 

برای دوستام لطفا دعا کنین 

@xasd @رز__هستم @ملوسکتونم1 @delbaramfffff @fatti900  

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

همیشه هر دعایی میکنی هر ثوابی انجام میدی حتی خدارو صدا میزنی شکر میکنی تو تاپیک دعا شرکت میکنی ثوابه همشو هدیه کن ب امام زمانت عج ، فک کن خودت حاجت نداری فقط برا امام زمانت عج دعا کن و ذکر بگو و دعا بخون و کار خیر انجام بده 

امام زمان عج هم برات جبران میکنه دعات میکنه کجا؟؟؟؟؟ شب جمعه تو کربلا تو حرم جده پاکشون اربابمون امام حسین ع و حاجتت زودتر برآورده میشه😍😍😍😍😍 

حالا خودت فک کن دعای خودت در حق خودت کجا و دعای آقا تو کربلا در حقت کجا ؟؟😍😍😍😍😍

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

پردیس

قبولی در ازمون جامع ۱۲ بهمن

خیلیییییی سرنوشت سازه برام😭

پروپوزالم تاییدبشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پرینا

فرحناز

محمد

ساناز

محمد

طاهره

محمد

حبیب

هاله

طیبه

رضا

پرویز

امیرحسین 

علی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔