2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا باهم برید بازار چیزی بخوای نمیخره؟ چقدر خسیسه؟

اولا که سالی یه بارم بازار نمیبره منو اگرم بریم یه لباسی جیزی بگم قشنگه بگیریم ازش ایراد میگیره میگم مثلا فلان مهمونیه لباس بگیریم میگه داری همونا خوبه یا مثلا لازم نیست مهمونی بریم . واسه من خرج نمیکنه پول به خودم که اصلا نمیده.

خرج خونه نسبتا بهتره اما بقیه خرجا اگرم بکنه با اوقات تلخی 

اولا که سالی یه بارم بازار نمیبره منو اگرم بریم یه لباسی جیزی بگم قشنگه بگیریم ازش ایراد میگیره میگم ...

راهش اینه کوتاه نیای شوهر منم اینطوری مثلا میگم این لباس خوبه شروع میکنه به ایراد گرفتن میگم مهم اینه خودم دوست دارمش بخر ،سریع میرم داخل مغازه و میزارمش تو عمل انجام شده ، بعد اینکه میگه همون لباسات خوبن ،، اصلا لباس قدیمی و کهنه تو کمدت نگه ندار که تلنبار بشه فک کنه چقدر لباس داری،کمدت رو تا جایی که میتونی خالی نگه دار ، ترفند بعدی لباس بخر بگو قرضی خریدم یکمم بزار رو قیمتش بگو حساب کن از مادرم گرفتم مثلا، اگه گفت چرا یا میخواستی چیکار خیلی محکم بگو لازم دارم حساب کن 

هرچی خواستی بگو ،خب به اوقات تلخی کردنش اهمیت نده این ترفند مرداس تو میگی فلان چیزو میخام بعد شوهره شروع میکنه چرت پورت گفتن که اعصابت خورد بشه بیخیال بشی بعد اون تو دلش خوشحال که پول خرج نکرده

همین که شروع کرد نق زدن با ی نگاه خنثی بهش نگاه کن و بگو خب تموم شد ، حالا پول بده ،هر کاریم کرد بگو پول بده لازم دارم

میتراشم ولی نمیده

خسیس واقعیه پس😂😂😂کندن سخته ازش

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐