2777
2789

من خیلی وقته دنبال کارم بعد دیروز برا استخدام فروشگاه جانبو رفتم شرایطش اینجوریه ک شیفت در گردش هست 8صب تا پنج عصر و هفته بعد دوباره5تا ده و نیم و هفته اول هر ماهم باید تمام وقت باشیم حقوقشم پنج و خورده ایی هست تا هشت تومن ک بستگی ب کارم داره

و حالا برا استخدام شدن باید ضامن ببرم و فیش حقوقی و کپی سند خونه و ازمایش عدم اعتیاد بدم سفته پنجاه میلیونی بدم کارت بهداشت و گواهی عدم سوپیشینه و معاینات استخدام بدم و برای بیمه باید یه شهر دیک برم کارمو انجام بدم بنظرتون چیکار کنم شرایطش خوبه یا ن🥲😭خیلی دردسر داره ولی😭

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووووه چه خبره 

برا مسئولین کاش ازین شرایط میزاشتن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
ازمن به تو نصیحت کار فروشگاهی نرو اذیت میشی

چرا اذیت میشم؟ شما قبلا کار کردین؟ 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
چرا اذیت میشم؟ شما قبلا کار کردین؟  

من الانم دارم کار میکنم تازه تو یع فروشگاه خیلی بهتر جانبو ولی به محض اینکه کار بهتر پیدا کنم میام بیرون

بعد یع مدت روحیتو پسرونه میکنه کارش مناسب دختر نیس

اما جانبو فوق العاده شرایطش برا استخدام سخته وهیچ دلیلی برای این همه مدارک بردن وجوددنداره بهشون بگو من تابیام این مدارکو جور کنم نزدیگ دو میلیون باید هزینه کنم وکلی دوندگی بذارین یه هفته آزمایشی بیام اگه خوش امد برم دنبال مدارک ودوندگیش

زندگی یعنی تجربه کردن چیزای جدید ✌️🤍(کاربر سابق )

خیییلی ساعت کاری زیاااده. حقوق کممممم. چقدم ک سند و سفته می خوان. انگار می خوان ناسا استخدام کنن با این شرایطی ک گذاشتن. والاااا با این حقوقشون روشون شده این همه شرایط بزارن

من الانم دارم کار میکنم تا تو یع فروشگاه خیلی بهتر جانبو ولی به محض اینکه کار بهتر پیدا کنم میام بیر ...

اونجا این شرایطشو داشت شما خواستین استخدام بشین؟ 

خیییلی ساعت کاری زیاااده. حقوق کممممم. چقدم ک سند و سفته می خوان. انگار می خوان ناسا استخدام کنن با ...

همش ازمایشو و سفته و ضامن میخان انگار ک چی هست💔🤦🏻‍♀️