2777
2789

اعصابم خیلی بهم ریخته . اونقدر که دلم میخواد خود بچمو بزنم لهش کنم😭😭😭چون هر چیم میگم بخور نمیخوره ....

هر وقت سرما میخوره انقدررررر سرفه میکنه که حد نداره دیگه نمیکشم چیکار کنم😭😭😭از امسال مدرسه هم میره . امروز نفرستادمش دیگه انقدر شدید بود اما از اول مهر یه ریییییز سرفه داره . الانم خیییلی شدیده فک نکنم بتونه بره مدرسه 

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........

خدایا دلم میخواد مرگ من زودتر برسه برم تو قبر بلکه دیگه صدای سرفه هاشو نشنوم 😭😭😭😭اما کی برا اینا مادری کنه،😭😭😭

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان سرفه بچه من پروسپان و بپلارژين كيدز بود 

البته پسر من اسم و الرژي وحشتناك داره 😭كه خوبش در حد بد بچه هاي شماس 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

وای آخی عزیزم ویروس جدید گرفته شاید آب ولرم با عسل آبلیمو بهش بده آب پرتقال لیمو شیرین مخلوط کن بهش بده آب هویچ آب سیب ان شاالله که زود زود خوب میشه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

شلغم و هویج با هم بپز پوره کن بده بخوره.قاطی.

گوجه کبابی هم با آبلیمو و نمک برای سرفه عالیه 

.

یدونه پیاز قرمز با دوتا لیوان آب بذار بجوشه۲۰ دقیقه باقیمانده بشه نصف لیوان ولرم شد با ی قاشق عسل بده بخوره عالی برا سرماخوردگی

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

عزیزم نفس عمیق بکشین همه مادرا این روزا رو میکشن 

شاید اشتهاش کم شده 

شربت تیمکس، شربت پلارژین، شربت ایورامی ، شربت برم هگزین  اینا همشون خوبن هر کدومتون در دسترستونه بهش بدین

و اینکه بخور هم بهش بدین 

خدایا دلم میخواد مرگ من زودتر برسه برم تو قبر بلکه دیگه صدای سرفه هاشو نشنوم 😭😭😭😭اما کی برا اینا ...

منم مثل توام بچم مریض میشه دلم میخواد بمیرم کلا نباشم!!!!

هیچوقت اینو به کسی نگفته بودم تا حالا

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟