2777
2789
عنوان

انجمن اولیا مدارس

68 بازدید | 4 پست

دوستان مدرسه بچه ها واقعا بااینکه غیرانتفاعیه این همه ما وبه خصوص بقیه اولیا هزینه پراخت میکنیم موقعه امتحانت حتی برگه اماحانی هارو چاپ نمیکنن هرروز کاربرگ تونت میفرستن چاپ نمیکنن وسایل ورزشی ندارن تعداد دانش اموزان زیاده توهرکلاس وقتی بازرس میاد بازرسی از هرکلاس چندتا شاگردا رو قلیمی بیرون میکنن که بازرس گیرنده مثلا شاگرد اولیا رو میفرستن سرکلاس پنجم یابازرس که میخواد بره روچهارمیا چندتا شاگردارو از قبل میفرستن رو کلاسای دیگه الان حرصم دراومده از بس سکوت کردم من میخوام داوطلب بجای همه والدین باهاشون صحبت کنم چی بگم هم منطقی باشه هم بی احترامی نباشه

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

سال دیگه اونجا نفرست

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

اول ببین بقیه ی والدین پشتت هستن یا نه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.