2777
2789

من توی ماشین خاستگارم چند وقت پیش در داشبورد رو باز کردم دیدمش حس کردم برای اون کاره ولی گفت برای کارگرمه چون بیماری داره باید یه شیاف استفاده کنه این روان کننده اونه تازه ناراحتم شد ک راز اون اقا رو بهم گفته بعد من گفتم بهش زنگ بزن الان که مطمعن شم مال اونه همون موقع و چندبار دیگع زنگ زد ولی گوشیشو جواب نمیداد یا خاموش بود 

میخاستم بهم بگید استفاده دیگه ایی هم داره یا نه چون گوگل نوشته بود برای سک،س استفاده میشه

چه کارفرما مهربونی 🙄 آخی ژل میخره برا باسن کارگر ؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

روان کننده هست برای اون موردی ک گفتنم میشه استفاده کرد! ولی به شیاف میزنه! 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.