نظرم بود مژه ولی وقتی از یکی از دوستام پرسیدم میگه گردن پردو اینا میاره ،چشم ضعیف میشه و..
وای من یبار اکستنشن رفتم چهار ساعت طول کشید،منکه دراز کشیده بودم داغون شدم وای بحال مژه کار،البته میگن با تمرین زیاد میرسه به دو ساعت،ناخنم باید مشتری گیر بشی،من دوستم کارش عالیه چند ماهه تو ارایشگاههاست هنوز مشتری نتونسته پیدا کنه انچنان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه راجع بهش یکم توضییح بدی از شرایط و درامدش و اینکه بهم گفتن مشگل گردن درد و چشم اینا میاره اصن ...
اکستنش متریالش گرون کارش سخت زمان بر تو شهر ما منطقه من مشتریش کم من وسایلام فروختم فقط کاشت مژه کار میکنم متریال ارزون کل کار نیم ساعت درامدش خوبه گردن درد اینام برا شب عید داره اینجوزی نه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
آدما خودشون عقل دارن وهرطوردوست دارن برای نمازوعسلشون تصمیم میگیرن
برای نماز و غسل که خدا تعیین میکنه شرایطش چی باشه نه بندگان خدا
این کاربر هم صرفا اطلاع رسانی کرد
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport