nido مدیر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 26 عنوان کار ناخن خوبه یا مژه واسه یادگیری | مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 63 پست سلام دوستان گلمیه مدته بین دوراهیی گیر کردممیخوام یه کار سالنی آموزش ببینم ولی بین ناخن و مژه موندم که کدوم بهتره شرایطشاز نظر بازار کار، درامد،مشتری و ...هرکی تجربه داره ممنون میشم راهنماییم کنه 1402/08/01 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
forfor عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 231 منم شنیدم اینو ک منصرف شدم من ی مدت کار با گوشی زیاد داشتم گردنم انحنای رو به جلو پیدا کرده بود رفتم فیزیوتراپی گفت ناخن کاری یا مژه کار
nido مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 26 نه من ک مژه رو شروع کردم موفق باشی عزیزم میشه بدونم چقد هزینه کردی واسه اموزش و اینا؟چون من پرسیدم آموزششو بهم 5 تومن گفتن
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24221 موفق باشی عزیزم میشه بدونم چقد هزینه کردی واسه اموزش و اینا؟ چون من پرسیدم آموزششو بهم 5 توم ... مممنون . من کاشت مژه کار میکنم با وسایل ۳ تومن
nido مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 26 من ی مدت کار با گوشی زیاد داشتم گردنم انحنای رو به جلو پیدا کرده بود رفتم فیزیوتراپی گفت ناخن کاری ی ... من همینجوری ک چشام ضعیفه گردنم درد میکنه مهرهاش کمرمم گاهی درد میگیره ، مشکل دارم بشم کلا معلول بحساب میام دیگه
nido مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 26 کسی میدونه اموزش و وسایل ناخن تقریبا چقدر میشه هزینش؟
نیلانورایی عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 16745 کاشت با چشم باز چسم گیاهی بدون ریزش هس اکستنشن تار تار طبیعی تر ولی چس ... من چشمامو لیزیک کردم نمیتونم اکستنشن کنم بخاطر گاز چسبیعنی کاشت میتونم انجام بدم؟سوزش و..نداره؟
نیلانورایی عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 16745 کسی میدونه اموزش و وسایل ناخن تقریبا چقدر میشه هزینش؟ ۲۰ تومنمیتونی کمتر یا بیشتر خرج کنی ولی ۲۰ دیگه خوبه
لالیlal عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29473 گلم اتفاقا من از مژه کارم پرسیدم میگفت کاشت مژه خیلی بده .پس اکستنشن ضررش بیشتره.گلم مژه های خودمون ... جفتش اسیب جزی دار اگهِ دایم انجام بشه و پیش ادم محرفه ای اگح جای الکی برید جفتش اسیب زیاد داره ب طور کلی کاشت اسیب کمتری داره چون چسبش گیاهی کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29473 من چشمامو لیزیک کردم نمیتونم اکستنشن کنم بخاطر گاز چسب یعنی کاشت میتونم انجام بدم؟سوزش و..نداره؟ اگح بیشنتر یک سال شدح ارح عروس خالم لیزیک کرده من چند بار کاشت زدم براش چسبش گاز نداره گیاهیی هس کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29473 من چشمامو لیزیک کردم نمیتونم اکستنشن کنم بخاطر گاز چسب یعنی کاشت میتونم انجام بدم؟سوزش و..نداره؟ باز برمیگرده ب مژه کارت چ چسبی بزنه تاکید کن گیاهی بزن برندش بپرس بیا اینجا بهت میگم گیاهیهی یا نه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
nido مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 26 ۲۰ تومن میتونی کمتر یا بیشتر خرج کنی ولی ۲۰ دیگه خوبه ممنون عزیزم
نیلانورایی عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 16745 باز برمیگرده ب مژه کارت چ چسبی بزنه تاکید کن گیاهی بزن برندش بپرس بیا اینجا بهت میگم گیاهیهی ی ... مرسی گلم❤❤
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 8669 برای نماز و غسل که خدا تعیین میکنه شرایطش چی باشه نه بندگان خدا این کاربر هم صرفا اطلاع رسانی ک ... خیلیا دینشون باما یکی نیست مانمیتونیم براهمه تعیین وتکلیفکنیم پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
mariiyamii عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 335 قطعا ناخن درامد داره آموزش ناخن اگه جایی میخوای که واقعا هم اموزشش حرفه ایی و کامل باشه به تمرینات برسه رفع اشکال کنه هم قیمتش به صرفه باشه من اینجا رو خودم رفتم راضیم خودت برو مربیش اخلاق و گفتارش خیلی خوبه اینستاگرامشو ببین تهرانهnailartist_sanaz1۰۹۳۵۱۰۹۰۹۷۷