2777
2789
عنوان

کار ناخن خوبه یا مژه واسه یادگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی مدت کار با گوشی زیاد داشتم گردنم انحنای رو به جلو پیدا کرده بود رفتم فیزیوتراپی گفت ناخن کاری ی ...

من همینجوری ک چشام ضعیفه گردنم درد میکنه مهرهاش  کمرمم گاهی درد میگیره ، مشکل دارم بشم کلا معلول بحساب میام دیگه

گلم اتفاقا من از مژه کارم پرسیدم میگفت کاشت مژه خیلی بده .پس اکستنشن ضررش بیشتره.گلم مژه های خودمون ...

جفتش اسیب جزی دار اگهِ دایم انجام بشه و پیش ادم محرفه ای  اگح جای الکی برید جفتش اسیب زیاد داره ب طور کلی کاشت اسیب کمتری داره چون چسبش گیاهی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من چشمامو لیزیک کردم نمیتونم اکستنشن کنم بخاطر گاز چسب یعنی کاشت میتونم انجام بدم؟سوزش و..نداره؟

اگح بیشنتر یک سال شدح ارح عروس خالم  لیزیک کرده من چند بار کاشت زدم براش چسبش گاز نداره گیاهیی هس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من چشمامو لیزیک کردم نمیتونم اکستنشن کنم بخاطر گاز چسب یعنی کاشت میتونم انجام بدم؟سوزش و..نداره؟

باز برمیگرده ب مژه کارت چ چسبی بزنه تاکید کن گیاهی بزن برندش بپرس  بیا اینجا بهت میگم گیاهیهی یا نه

برای نماز و غسل که خدا تعیین می‌کنه شرایطش چی باشه نه بندگان خدا این کاربر هم صرفا اطلاع رسانی ک ...

خیلیا دینشون باما یکی نیست مانمیتونیم براهمه تعیین وتکلیف‌کنیم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

قطعا ناخن درامد داره آموزش ناخن اگه جایی میخوای که واقعا هم اموزشش حرفه ایی و کامل باشه به تمرینات برسه رفع اشکال کنه هم قیمتش به صرفه باشه من اینجا رو  خودم رفتم راضیم خودت برو مربیش اخلاق و گفتارش خیلی خوبه  اینستاگرامشو ببین تهرانه

nailartist_sanaz1

۰۹۳۵۱۰۹۰۹۷۷