2777
2789

من قرار بود ی سری کتابو از شهر دیگه بخرم چون تو شهر خودمون نیس روز قبلشم فهمیدم ک خونواده کاری تو اون شهر دارن قرار بر این شد ک منم باشون برم اونارو بخرم خودم باید میبودم اونجا امروز ک ی سری چیزا رو ببینم چارتا صفحه ورق بزنم خلاصه امیدوارم درک کنید چی میگم 

امروز از خواب بیدار شدم دیدم نیستن زنگ زدم دیدم رفتن خودشون و منو بیدار نکردن اصلا...! 

خیلی عصبانیییی شدم خیلییییییی هنوزم اعصابم داغونهههه اصلا نمیتونم تمرکز کنم ک بخونم 

میگم چرا منو نبردین پس مگه قرارموم این نبود!

مامانم میگه خودمون برات میگیریم

میگم مگه شما میدونید چه کتابین اخههه  تازه طلبکارمم شدن

خیلب ناراحت بودم صبر کردم داداشم بیدار شه باش حرف بزنم اروم شم گفتم چقد مسخرن اینا منو با خودشون نبردن

چند دیقه گذشته اومده میگه اصلا چقد اخلاقت مزخرفه  قدی فلان مسخره تویی ک قدرشون نمیدونی انقدر دارن برات خرج میکنن کور میشدی سال اول قبول میشدی  بخاطر ت رفتن اونجا بدهکارتم شدن و فلان. ..

اونا ک خودشون کار داشتن اونجا اصلا ربطی ب من نداشت بعدم من میگردم ی جاهایی پیدا میکنم دست دو بخرم ک از لحاظ اقتصادی فشار نیاد  ب بابام اونوقت اونا ک اصلا ب من توجه نکردن رفتن  اینم ار اینکه همبشه منو مقصر میدونه هیچوقت حق با من نیس 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

تهشم پا شدن رفتن تو اون کتاب فروشیه هی زنگ زنگ ک چی بودن چی میخاستی میگم خودم باید اونجا بودم تا ببینم اخرشم چن تا کتاب سر خود گرفتن  منم از درد لابدی گفتم پس بده ی دو تا یادم اومد گفتم اینارو بگیرن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم....  درکت میکنم

مرسی :)

خیلی عصابم خورده بخدا اصلا نمیتونم تمرکز کنم

اسم کتاب هارو میدادی دقیق با تک جلدی و دوجلدیش خودشون برات میخرن وقتتو تلف نکن تا اونجا بری بشی ...

اخه دقیص نمیدونسم چیا باید بگیرم گفتم خودم برم

اینها عوارض پشت کنکور بودنه هر دو سمت دچار بحران شدید باور کن هیچ رشته ای ارزش پشت کنکور بودن نداره. الانم ببین دست دو نگیر بذار نو بگیرن به خودت فشار نیار چون از دید خودت فداکاری کردی از دید اونها وقت هدر دادن هست دیدگاهتون متفاوت هست. فقط بخون و اینجوری لطفشون رو جبران کن. 

اینها عوارض پشت کنکور بودنه هر دو سمت دچار بحران شدید باور کن هیچ رشته ای ارزش پشت کنکور بودن نداره. ...

هعی