سلام خانوما من دیروز رفتم ان تی 13 هفته یودم گفت احتمال خیلی زیاد و بالا دختره،یه دختر دارم ینی بنظرتون دیگه قطعیه دختر بودن بچم؟!سر دختر اولم حسم میگفت دختره و بود سر این حسم میگه پسره،نمیدونم چقدر حقیقت داره ولی انگشت های پاهام از اول بارداری همش سرد بود،نمیتونم باور کنم
قطعی نیست به خواهر شوهرم تو ان تی گفتن دختره تو آنومالی پسر
نیت کن اسمشو محمد بزاری، یه آدابی داره که شوهرت دست بزاره رو شکمت و آیه الکرسی بخونه دقیق نمیدونم چجوریه سرچ کن واست بیاد
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
به منم تو ان تی خیلی قطعی گفت دختره منم ذوق کردم رفتم یه عالم لباس گرفتم تو انومالی گفتن پسره 😐 شوهرم هنوز باورش نمیشه دخمل بابا صدا میزنه بچه رو🤣 چهار هفته دیگه زایمانمه
بنظرم بستگی به سونو گرافیستت ذاره.میخای بعد که معلوم شد بیا صدامون بزن تا ماهم بگیم چی بوده من هم ان تی گفت دختره
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه