2777
2789

تو اشپزخونمون سوسک داره ظرفا رو دراوردم شستم اونایی ک بهشون چسبیده بود مردن کابینت رو سک زدم ... کابینتو بشورم بعد ظرفا رو بزارم یا نه دیگ ظرفارو بزارم ...چکار کنم یکی دقیق بگه لطفا

سوسک ریز ؟ 

با کامن از بین نمیره 

من ۳ تا خالی کردم انگار نه انگار 

فقط فقط امحا و پودر گرین لیف

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ سال بود با این سوسک ها زندگی میکردم هرمدل سم خریدم فرق نکرد فقط گازوئیل میکشه این سوسک هارو همه جارو گازوئیل بزن ببین چجوری میکشه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
من ۶ سال بود با این سوسک ها زندگی میکردم هرمدل سم خریدم فرق نکرد فقط گازوئیل میکشه این سوسک هارو همه ...

گازوییل عالیه تو چاه ها و. اه اب 

عالیه فقط چاه رو زود پرمیکنه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
خااانوما یکی بیاد لطفا.... من وسط ظرفا تو آشپزخونه نشستم    

نذار ظرفهارو یکم گازوئیل بخر بزن کابینت ها ظرفهای رو بذار تو پلاستیک بذار تو کابینت 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
گازوییل عالیه تو چاه ها و. اه اب  عالیه فقط چاه رو زود پرمیکنه

هم برای چاه ها هم یه ذره می‌ریزی روی سوسک ها زودی خشک میشن میمیرن بعد هم تو کابینت ها که بوش میاد دیگه نمیان

هم برای چاه ها هم یه ذره می‌ریزی روی سوسک ها زودی خشک میشن میمیرن بعد هم تو کابینت ها که بوش میاد دی ...

😂😂😂😂😂

یه لحظه خشمتو موقع پاشیدن گازوییل روشون حس کردم😂😂😂

اون موقع یه بزرگشون میاد میگه عزیزم خون بها میدیم تو ببخش😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
😂😂😂😂😂 یه لحظه خشمتو موقع پاشیدن گازوییل روشون حس کردم😂😂😂 اون موقع یه بزرگشون میاد میگه عزی ...