بنطرم اپراتور لیزر. چون خیلی این رورا همه میرن کارش زیادتر و بهتره
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر درامد زیاد میخوای ناخن و مژه و لاین رنگ مو خیلی درامد زیاد داره. مخصوصا دوتا اولی یادگیریشم سریع هست میتونی اگر الان پول تو دستت نیست بری یا کافی نت یا یجا کار کنی با پولش بری اموزش ببینی
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
کجا بریم برا اموزش من مژه دوس دارم برم میترسم نتونممم به درامد برسم ینی کار پیدا کنم
نه اتفاقا مژه خیلی خوبه درامدش. من دوستم رفته و الان خیلی راضیه. دوستم رفت پیش یه مژهکار تو آرایگشاه یاد گرفت. خیلی از مژهکارها اموزشم میدن. ولی درآمد ناخن از مژه بیشتره.
چقد میگیرن برا اموزش؟ اگه همه زدن مژه کار با مشتری میخان فقط
حضوری برید قبول میکنن کسی از پول بدش نمیاد. والا تو شخر بزرگ دوست من رفت تو یه سالن بزرگ یاد گرفت ۶تومن ازش گرفت.