2777
2789
عنوان

سمی هاااااااای نی نی🧐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 106 پست
اینی که میگی اگه حتی تو اون جمع باشی اصلا خنده دار نیست و خیلی ناراحت کننده اس استارتر اون تاپیک یج ...

اهااااااا

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱
واییی از دست دادیشش کامنتاااا گاد بود گادددد🤣🤣🤣🤣 لعنتی دوروز پیش خورده بود میترسید ایدزی چیزی ب ...

خدیا این دلخوشی هارو از ما نگیر😔🤣

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون تاپیک بود گفت چجوری خواهرم به خواستگارم بگه که اگر خواهرم اجازه میده آخر هفته با کامیون شوهرم بر ...

وای وای وای تورو قران اونو یادم ننداز اون اسید بود بخدا البته از اینجور دخترا همه جا هس بزور میخوان خودشونو تو چشم خانواده شوهر ببرن بالا خو لامصب تو شخصیتت ک خوب باشه مشخصه همه احترام میزارن دیگه این کارا چیههههه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
کلا تاپیک هاش جنجالی بود ،اونقدر بچه ها براش گزارش زدن واعتراض کردن که نی نی یار تعلیقش کرد  

🤦🏻‍♀️حالا به بلوغ هم رسیده باشن بگو میخوای چه غلطی بکنی نکنه میخواد با پدرشون برن تو تخت که یه موقع با نامحرم نره 🥴آدم مغزش قفل میکنه با این چیزا که میشنوه

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 
درحد درآوردن موی زائد یا مثلا رشد سینه واینا دیگه  میگفت به شوهرم گفتم میبریشون حموم حواست به ...

خاک توسرش اونارو خودشم میتونست انجام بده خوب این وسط پدرشون ادم نادرستی باسه چی لعنت بهش 

اون تاپیک بود گفت چجوری خواهرم به خواستگارم بگه که اگر خواهرم اجازه میده آخر هفته با کامیون شوهرم بر ...

اخ اخ اونم خیلی سم بود 

متاسفانه استارتر اون تاپیک فکر میکنم خیلی ساده بود ،یعنی درک درستی از موضوعات و ازدواج  نداشت 

فکر میکرد ازدواج فقط همین هاست ،براش مسایل مهم اصلا اولویت نبودن چسبیده بود چطور به احمد آقا بگه جمعه ها نمون خونه وبره کنار دست باجناقش😑

مادره اصرار داشت خیلی حواسش به بچه ها هست, دخترای ۸و۱۱ ساله رو با پدرشون میفرسته حموم وبه همسرش میگه ...

پدر چرا همیچین چیزیو قبول می‌کنه جفتشون مشکل دارن😐

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
وای وای وای تورو قران اونو یادم ننداز اون اسید بود بخدا البته از اینجور دخترا همه جا هس بزور میخوان ...

بابا خودشو تو چشم طرف ببره بالا چیه 

کاملا مشخص بود تو کاسه ی سرش به اندازه یک چهارم مغز هست 

اصلا اراجیف میگفت 

خدا کنه خواستگارش خواب نما بشه و بکشه عقب 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

اخ اخ اونم خیلی سم بود  متاسفانه استارتر اون تاپیک فکر میکنم خیلی ساده بود ،یعنی درک درستی از ...

اخرش گفت؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
😂😂😂😂😱😱😱😱😱

الان یکی تاپیک زده بود عموم فوت شده بود منم تو استان دیگه بودم که حیاط زو جارو زدم موکت پهن کردم نشستم به جیغ کشیدن که همسایه ها بیان دلداریم بدن اوناهم دیدن گفتن این دیوونس بابا

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

[QUOTE=314904746]🤦🏻‍♀️حالا به بلوغ هم رسیده باشن بگو میخوای چه غلطی بکنی نکنه میخواد با پدرشون برن تو تخت که یه موق ...[/QUOTE

نه از این بابت میگفت که یعنی دختران با همسرم خیلی راحت وصمیمی هستن ونمیخام جذب بیرون شن 

ولی درکل دختر از دو سه سالگی نباید با پدر بره حمام ودرست نیست 

🤢🤢بگو نخوره میمیره.لااقل جگر بخوره منطقی تره

تو برخی کشور ها خون خوک خون اردک میخورن طرفدارم داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
الان یکی تاپیک زده بود عموم فوت شده بود منم تو استان دیگه بودم که حیاط زو جارو زدم موکت پهن کردم نشس ...

سس ماس😐

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
اخ اخ اونم خیلی سم بود  متاسفانه استارتر اون تاپیک فکر میکنم خیلی ساده بود ،یعنی درک درستی از ...

ولی خیلی دلم واسع خواستگاره سوخت 

احساس میکنم دوتا خواهر ساده و کم سن ، که فکر میکنن خیلی با سیاستن ، قراره گند بزنن به اینده ی دو نسلی که قراره ازشون به جا بمونه 

بیچاره شوهرا و بیچاره بچه هایی که قراره به دنیا بیان

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌