2777
2789
عنوان

سمی هاااااااای نی نی🧐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 106 پست
مادره اصرار داشت خیلی حواسش به بچه ها هست, دخترای ۸و۱۱ ساله رو با پدرشون میفرسته حموم وبه همسرش میگه ...

خاک هر دو عالم بر سر بی مخش کثافتو اه عجب بیشعوری بوده عوضی 

🤦🏻‍♀️اصلا داغ کردم دست خودم نیست تا تخلیه نشم باید ناسزا بارش کنم عوضی رو خاک برسرش کنن 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 
اره بخدا.  کسی ماکارونی تو پلوپزو یادش هست؟😑😂کاش اونروز دستم میشکست نمیومدم سایت😭🤣

من من منننن😔✋🏻🤣🤣🤣

نگووو عاقاا من وقتایی ک دپ هستم‌میام اینجااا خیر ببینن سمیااا حالم و خوب میکننن😂😂😂

وایی شرمنده ببخشیدددد سر اون تاپیک عن دماغ خیلی خندیدممم استاتر میبینی خاک تو سرت با عن دماغ خوردنت✋🏻🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشید دیگه سمه ب من چه😔😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان یکی تاپیک زده پسری ک دوسش دارم حقوقش کمه بیس بیستو پنج تومن حقوقشه گاهی میگم ردش کنم بره😐 ...

اره بابا جوابشو دادم گفتم اونی ک یکیو دوست داره با پول یارانشون خرجشونو میدن:///با۱۲تومن میگفت کمه ملت دارن با ۳ تومن خرجشونو میدن

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱
پلوپز برقی برده بود تو طبیعت توش ماکارانی درست کنه تازه شاکی بود چرا شوهرش عصبانی شده 😂😂😂

وااااااای وااااای خدایااااا 😂😂😂

من من منننن😔✋🏻🤣🤣🤣 نگووو عاقاا من وقتایی ک دپ هستم‌میام اینجااا خیر ببینن سمیااا حالم و خوب میک ...

من عنوانشو دیدم نرفتم تو چون روانی ام انگار هی تو ذهنم تجسمش میکنم حالم بد میشه🤣🤣🤣

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
خاک هر دو عالم بر سر بی مخش کثافتو اه عجب بیشعوری بوده عوضی  🤦🏻‍♀️اصلا داغ کردم دست خودم نیس ...

کلا تاپیک هاش جنجالی بود ،اونقدر بچه ها براش گزارش زدن واعتراض کردن که نی نی یار تعلیقش کرد 

اینم خیلی سم بود نگاه به خرگوش کنم بچم شکل خرگوش میشه ؟

😑😑😑😂😂😂😂پشمام باباااااا پشمام عربی میرقصننن

من عنوانشو دیدم نرفتم تو چون روانی ام انگار هی تو ذهنم تجسمش میکنم حالم بد میشه🤣🤣🤣

واییی از دست دادیشش کامنتاااا گاد بود گادددد🤣🤣🤣🤣

لعنتی دوروز پیش خورده بود میترسید ایدزی چیزی بگیره الان😭😂😭😭😭

خدایاااا برای این سایت شکرت😞🤣🤣🤣

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

دیشب یکی اصرار داشت که خوشگله و به خاطرش ترافیک میشه تو خیابونا  قیافش هم مثل شلغم بود

اون خیلی سم بود رمان زیاد میخوند

یعنی چی چک کنه دخترروپدرس؟؟؟؟؟؟؟چجوری؟؟؟؟

درحد درآوردن موی زائد یا مثلا رشد سینه واینا دیگه 

میگفت به شوهرم گفتم میبریشون حموم حواست به این موارد هم باشه،بیخیال بیشتر نگم ازش الان خودم تعلیق نشم 

اون تاپیک بود گفت چجوری خواهرم به خواستگارم بگه که اگر خواهرم اجازه میده آخر هفته با کامیون شوهرم برین تو جاده ، که ارزش من بره بالا و فلان 

اون روزا نزدیک زایمانم بود 

نتونستم تاپیک رو کامل بخونم خیلی ناراحتم 

فکر میکنم واقعا سم بود

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

شما تعریف کنین منم دارم برگ هامو جارو میکنم😂😐🧹🍂

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی