2777
2789

از کانالای تلگرام میتونی پی دی اف هر کتابی رو داشته باشی 

سایت آلا هم پر ویدیو های اموزشیه

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه دیگ چون نهاییا اومدن میشه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

از کانالای تلگرام هم ویدیو کلاسا رو ببین هن پی دی اف کتابا رو دان کن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
کتاب تستام هستن حتی؟

اره منظورم کتاب تستا بود 

اگه کتابای نظام جدید میخوای همین الان هم میتونی پی دی افشون از گوگل دانلود کنی 

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...
کتاب تستام هستن حتی؟

سلام وقتت بخیر

ببین برو از گوگل پلی اپلیکیشن سیب ترشو دانلود کن 200 میدی هر چهار درسو تا یکماه میتونی فیلماشو ببینی واقعا استادیم همشون رتبه برترن

کتابم میتونی از دیوار شهر خودتون پیدا کنی خودم همین کارو میکنم خیلی قدیمی نگیر سعی کن 1400 به این ور باشن

پی دی افم دانلود نکن از کانالا صاحباش رضایت ندارن فکر کنم ..با مال حرومم پیشرفت ته پسرفته

خب قطعا با کتاب تست راهت آسون تر میشه

داخل کتاب درسی ممکنه یه نکته ایی باشه که تو متوجهش نشی ولی مهم باشه و با تست بفهمیش

تو کانالای مختلف پی دی اف کتابا هست اونا رو دانلود کن