2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکلت به خدا باشه فقط و فقط

منم حال تو رو داشتم گریه میکردم کاملا ناامید شده بودم...

برات دعا میکنم🌸

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
لطفا دو سین بخور هم تخمک گذاری میکنی هم کیفیت تخمک بالا میره از پایان پریودی تا ۱۰ روز روزی یک قاشق ...

گیاهی فولیکولمم گفت خوبه آمپول آزادسازی داد ولی نشد مرسی گلم حتما میخورم

مرسییی عزیزمممم 🙏😥

عکس رنگی رحم گرفتی؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
عکس رنگی رحم گرفتی؟

چیزی نگفت فقط سونو واژینال داد گفت خوبه قبل داروهامم گفت ذخیره پایینه که لتروزول و اچ ام جی و کلی دارو داد دیگه الآنم که اچ سی جی زدم ۱۷ روز پیش پر شدم 

چیزی نگفت فقط سونو واژینال داد گفت خوبه قبل داروهامم گفت ذخیره پایینه که لتروزول و اچ ام جی و کلی دا ...

اگه ۶ ماه از اقدامت گذشته و این دارو ها اثر نذاشته، برو عکس رنگی رحم بگیر ( یه جای خوب و مطمئن )، ضرری نداره، اگه لوله ها گرفتی و چسبندگی داشته باشه توی سونو نشون نمیده ولی با عکس رنگی رحم باز میشه. برای من این جواب داد

اگه ۶ ماه از اقدامت گذشته و این دارو ها اثر نذاشته، برو عکس رنگی رحم بگیر ( یه جای خوب و مطمئن )، ضر ...

۳ ماه دارو بو و اقدام بعد امپولم که گفت ۱روز در میوه تا یک هفته آخی عزیزممممم خدارو شکر جواب گرفتییی برای منم و همه اونا که می‌خوان مامان بشم دعا کن من خیلی ناز کرده بودم و همه اما رو قسم دادم ولی نشد 😔

۳ ماه دارو بو و اقدام بعد امپولم که گفت ۱روز در میوه تا یک هفته آخی عزیزممممم خدارو شکر جواب گرفتییی ...

بنظر من این روش هم امتحان کن هیچ ضرری نداره نگران نباش، ایشالا که خیره

حتما عزیزدلم دعا میکنم

بنظر من این روش هم امتحان کن هیچ ضرری نداره نگران نباش، ایشالا که خیره حتما عزیزدلم دعا میکنم

مرسی عزیزم از راهنماییت ممنونتم ایشالله هر چی که خدا بخواد 🙏🙏