2777
2789

اولی شوهرش پولدار و درآمد عالی مثلا توی سال میلیار ویا یک و نیم میلیارد هست  خانم همش برای خونه وسایل و برا خودش لباس و طلا میخره دومی درآمد شوهر توی یه سال کلا صد ملیون یا صدو بیست باشه با سه تا بچه .فقط فکر زنه به خرج مدرسه و نیازهای اساسی بچه هاست که بهشون برسه برای خونه و خودش چیزی نمی تونه بخره هر دو زن هم خانه دار هستن حالا این زن اول به چشم همه خونه جمع کن و زرنگه ولی دومی چون نمی تونه طلا و لباس برا خودش بخره میگن ولخرجه دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم 

من اولی رو میگم فکرش بهتره جدای بحث مالی چون به بچه باید رسید نیازهاش رو برآورده کرد اما نباید خودت و زندگیت رو هم کامل بزاری کنار چون در کنار مادر بودن اون زن هم هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا به کسی مربوط نمیشه تو زندگی بقیه نظر بده

دوما کسی هم بخواد نظر بده به درآمد دوطرف نگاه میکنه 

سوما وقتی میگی نیاز های اساسی رو فقط رفع میکنه،دیگه ولخرجیش کجا بود؟؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

دهن مردم بسته نمیشه،بشخصه وقتی دوملیونم دارم دوس دارم برم مسافرت وقتی صدملیونم دارم دوس دارم برم مسافرت.

چندتاتیکه فلز زردرنگ تودست و بالم باشه ابدا خوشحال نیستم.خونه و ماشین هم الکی خریدیم.فقط باید میرفتیم مسافرت.

مرده شور دهن گشاد مردمو ببرن

من بنظرم اینطوری ک تو میگی نیس و زن اول زندگی جمع کن بنظر نمیاد چون به هرحال هر عقل سلیمی و هر چشم سالمی میتونه تفاوتای زندگی و درامد خانواده هارو ببینه و از هم تشخیص بده.

من نمیدونم کدوم زن زندگی جمع کنه ولی زن دومی زن بامعرف و باشرافتیه دمش گرم که توی شرایط سخت وایساده پای زندگیش و کم نمیاره.

با خونه و پول و طلا همه عاشق زندگین افتخاری نداره

این دیگه یک موضوع کاملا واضح هست 

درآمد خوب خودش پس اندازه 

دیگه نیازی نیست خانمه خودشو به زحمت بندازه چون درآمد میاد که می‌تونه طلا بخره و جمع کنه 

وقتی نیاد از پس مخارج منزل هم بتونی بر بیای زرنگی کردی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اصلا مقایسه خوبی نیست . درآمد میلیاردی رو با میلیونی مقایسه میکنی ؟؟؟ اگر زن اول هم همین درامد رو داشت و سه تا بچه اگر اینکارایی که الان میکنه اونموقع هم میکرد هنر بود . درامد دومی اینجوری که گفتی میشه ماهی ۱۲ میلیون . فکر میکنی اون زن بنده خدا میتونه به چیز دیگه‌ای هم فکر کنه اصلا ؟؟؟؟