2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه

572 بازدید | 8 پست

سلام من پسر پنج ساله دارم حرف نمیزنه میشه یک دکتر خوب در تهران بهم معرفی کنید که ببینم دارو لازم داره بهم راهنمایی کنه خانمها ممنون میشم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید ببرین پیش دکتر روانپزشک اون بررسی می‌کنه اول .دارو هم فک نمیکنم لازم باشه مگه اینکه دلیل حرف نزدن بچه از استرس و اضطراب باشه .یا در طیف اوتیسم باشه .اصلا حرف نمیزنه ؟؟منم پسرم خوب حرف نمی‌زد یعنی خیلی جمله بلد نبود الان تشخیص اوتیسم براش دادن .

پسر دوستم ۵ سالگی زبان باز کرد وحرف زد اونا البته زن وشوهر زیاد دعوا میکردن بچه فقط دستاشو روگوشش میزاشت تا چیزی نشنوه بعد به طور ناگهانی پدرش وقتی سفر میرفت ماشینش چپ کرد وفوت کرد بچه حالا داستان میخونه کلا عوض شده پسرا دیر تر باز میکنن اینم بگم