2777
2789
عنوان

خواب دیدم بیاید تعبیرشو بگید خانم خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگل چرت زیاد میگه مثله کبری خانم همسایه بغلی میمونه که همیشه دم در خونه میشینه و همه چیزو تابه تا م ...

تو نی نی سایت دیدم خانمه نوشته بود خواب گردن بند دیدم تعبیرش چیه همه گفتن حامله ای واقعا همون ماه حامله بود تاپیکای بعدشم خوندم درست بود 

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
گوگل چرت زیاد میگه مثله کبری خانم همسایه بغلی میمونه که همیشه دم در خونه میشینه و همه چیزو تابه تا م ...

ویکی پدیا که نخوندم چرت و پرت بگه😑

از ابن سیرین و یوسف و چندتا دیگه خوندم

شما که از گوگل ایراد میگیرید خودتون تعبیر کنید

تو نی نی سایت دیدم خانمه نوشته بود خواب گردن بند دیدم تعبیرش چیه همه گفتن حامله ای واقعا همون ماه حا ...

اره بعضی خوابا تعبیر دارند اما تعبیرش توی گوگل الکیه من خودم معمولا از توی یه مفاتیح قدیمی حاشیه نویس شده پیدا میکنم 

یا نظر امامان را می بینم 

حاجی نون پنیری سابقم 
ویکی پدیا که نخوندم چرت و پرت بگه😑 از ابن سیرین و یوسف و چندتا دیگه خوندم شما که از گوگل ایراد می ...

عزیزم از شما ایراد نگرفتم  گفتم گوگل زیاد اعتمادی بهش نیست مخصوصا ویکی پدیا 

قصدی نداشتم ببخشید اگه ناراحت شدید 🌹

حاجی نون پنیری سابقم