دوستان میشه اگر کسی راهکاری داره کمکم کنه ، ۴ ساله دندونام رو توخواب بهم فشار میدم و میسابم ، دندونام دارن آسیب میبینن ، قبلا فاصله بین دندون نداشتم ، الان فاصله افتاده ، دندونام کوتاه شدن ، در اثر فشار زیاد مینا دندونم از بین رفته و زرد شده ، دکتر نایت گارد داده ولی هنوز خوب نشدم.😭😭 واقعا درمانده شدم و هرشب قبل خواب گریه میکنم چون میترسم بخوابم دندونام رو بسابم
به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به من هم نایت گارد داده ولی من نمیتونم استفاده کنم خیلی سخته من آنقدر فشار میدم میترسم صبح پا ...
خیلی استفاده ازش سخته ولی بهتره استفاده کنی ، من با اینکه فقط برای فک بالا داده ، انقدر فشار میدم که دندونای پایینم بهشون فشار اومده و مینا دندون آسیب دیده. دندونام قبلا صاف و ردیف بود الان بینشون فاصله افتاده
به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
نمی دونم چطور استرسم کم کنم ، همین فکر کردن به این موضوع دندونام داره آزارم میده. دندونای سالمم مینا ...
منم پسرم اینطوری بود بردم آزمایش وسونو همه چی چکاپ دادم هیچ مشکلی نداشت آخه میگفتن شاید انگل داشته باشه فهمیدم ماله استرس وغریبی بود وقتی شهر غریب دوباره برگشتیم محل زندگیمون خوب شد توام مشکلی داری حتما حل بشه خوب میشی