2777
2789
عنوان

دندون قروچه در خواب

358 بازدید | 23 پست

دوستان میشه اگر کسی راهکاری داره کمکم کنه ، ۴ ساله دندونام رو توخواب بهم فشار  میدم و میسابم ، دندونام دارن آسیب میبینن ، قبلا فاصله بین دندون نداشتم ، الان فاصله افتاده ، دندونام کوتاه شدن ، در اثر فشار زیاد مینا دندونم از بین رفته و زرد شده  ، دکتر نایت گارد داده ولی هنوز خوب نشدم.😭😭 واقعا درمانده شدم و هرشب قبل خواب گریه میکنم چون میترسم بخوابم دندونام رو بسابم

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل اصلیش استرسه. استرستو درمان کن اونم خوب میشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
سعی کن رو استرست کار کنی دختر ۷ ساله منم همه دندوناشو سابونده 

نمی دونم چطور استرسم کم کنم ، همین فکر کردن به این موضوع دندونام داره آزارم میده. دندونای سالمم میناشون رفته 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
ببخشید عزیزم ولی یکی از دلایلش انگل هست  تاحالا آزمایش دادی ببینی این مشکلو داری یانه

آره مشکل انگل ندارم. واقعیت از وقتی ازدواج کردم اینطور شدم ، از بس که اول زندگیم استرس زا بود.

به من هم نایت گارد داده ولی من نمیتونم استفاده کنم خیلی سخته  من آنقدر فشار میدم میترسم صبح پا ...

خیلی استفاده ازش سخته ولی بهتره استفاده کنی ، من با اینکه فقط برای فک بالا داده ، انقدر فشار میدم که دندونای پایینم بهشون فشار اومده و مینا دندون آسیب دیده. دندونام قبلا صاف و ردیف بود الان بینشون فاصله افتاده

نمی دونم چطور استرسم کم کنم ، همین فکر کردن به این موضوع دندونام داره آزارم میده. دندونای سالمم مینا ...

منم پسرم اینطوری بود بردم آزمایش وسونو همه چی چکاپ دادم هیچ مشکلی نداشت آخه میگفتن شاید انگل داشته باشه فهمیدم ماله استرس وغریبی بود وقتی شهر غریب دوباره برگشتیم محل زندگیمون خوب شد توام مشکلی داری حتما حل بشه خوب میشی

ببخشید عزیزم ولی یکی از دلایلش انگل هست  تاحالا آزمایش دادی ببینی این مشکلو داری یانه

پسر منم ۲ سال و نیمه و خیلی دندون قروچه میکنه،واقعا میتونه بخاطر انگل باشه؟چون خیلی هم لاغره ولی علائم دگ ای از انگل نداره

وای عزیزم چ بد😔

تو تاپیک های قبلی راجع به دندون قروچه که خوندم ، بعضی ها نوشته بودن پشم شتر گذاشتن زیر بالش و شبها خوابیدن روش خوب شدن. 

نمیدونم تاثیر داره یا نه . 

نمی دونم چطور استرسم کم کنم ، همین فکر کردن به این موضوع دندونام داره آزارم میده. دندونای سالمم مینا ...

تراپی  یوگا مدیتیشن  جوشانده های ارام بخش قبل خواب بلاخره یکیش یا میکس جواب میده

منم پسرم اینطوری بود بردم آزمایش وسونو همه چی چکاپ دادم هیچ مشکلی نداشت آخه میگفتن شاید انگل داشته ب ...

من هر کار میکنم نمیتونم بدون استرس باشم ، نمیدونم چکار کنم . فقط خدا کمکم کنه