2777
2789
عنوان

آزمایش قبل ازدواج .... لطفا بیاین

382 بازدید | 13 پست

خانما من حدود ۲۰ روز قرص گین آپ چاقی خوردم ... روزی یک عدد قرص کوچیک

۴ یا ۵ روز دیگه آزمایش ازدواج دارم.... از امروز دیگ نخوردم 

بنظرتون اثرش میره؟ یوقت جواب نمونه ادرار مثبت نشه 

کاربری مشترک

ن ربطی نداره 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم یوقت این قرصا کورتون داشته باشن  ادارو مثبت نشون بده

ن بابا 

فقط در صورت مصرف شیشه مثبت میشم 

حرفمم الکی نیست کارشناس ازمایشگاهم

حالا این قرص گین آپی که میخوری برندش چیه؟ چند روز مصرق کردی و راضی ای؟ وزنت اضافه شده؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
قرص چاقی بود

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم

همین الان قطشون کن اینا عوارض دارن هوارض غیر قابل برگشت 

من خودم حدود ده سال پیش میخوردم داغونم کرد بدنمو از ریخت انداخت

سرچ کردم تو اینترنت دیدم چه عوارض وحشتناکی داره قطم کنی یه ماه نشده برگشتی به حالت قبل

میخوای چاق شی برو پیش دکتر تغذیه خوب من رفتم چون سه چهار ماه وزنم نرمال شد به دستوراتش عمل کردم 

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم همین الان قطشون کن اینا عوارض دارن هوارض غیر قابل برگشت  من خودم ...

قرصی چیزی مصرف کردین یا فقط تغذیتونو درست کردین؟

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم همین الان قطشون کن اینا عوارض دارن هوارض غیر قابل برگشت  من خودم ...

منم میخوام قطع کنم برای همیشه 

فقط الان برای آزمایشم نگرانم 

تا ۴ یا ۵ روز دیگ اثرش میره؟ 

کاربری مشترک
قرصی چیزی مصرف کردین یا فقط تغذیتونو درست کردین؟

فقط تغذیمو درست کردم صبحا ود بیدار میشدم صبحانه به میزانی که میگفت میخوردم مو به مو اجرا کردم

تو سه چهار ماه از۴۱ کیلو شدم۵۶

منم میخوام قطع کنم برای همیشه  فقط الان برای آزمایشم نگرانم  تا ۴ یا ۵ روز دیگ اثرش میره ...

اره میره

من تا دم سکتم رفتم با خوردن این قرصا حالم جوری بد شده بود داشتم میمردم

فقط تغذیمو درست کردم صبحا ود بیدار میشدم صبحانه به میزانی که میگفت میخوردم مو به مو اجرا کردم تو سه ...

چه خوب 

خداروشکر

استعداد چاقی داشتین؟ 

من اصلا هرکاری میکنم چاق نمیشم

چه خوب  خداروشکر استعداد چاقی داشتین؟  من اصلا هرکاری میکنم چاق نمیشم

نه نداشتم مادرمم لاغره

خیلیم استخون بندی ریزی دارم باید صبر کنی شاید باید پنج شیش ماه عمل کنی تا نتیجه بگیری 

تو شهرتون ببین کدوم دکتر تغذیه خوبه

تنها قرصی که من میخوردم تو این دوران مولتی ویتامین بود

ریزش موهامم قط شده بود و تارای موهامم کلفت 

اره میره من تا دم سکتم رفتم با خوردن این قرصا حالم جوری بد شده بود داشتم میمردم

خداروشکر انشالله واسم دعا کنید عزیزم 

انشالله هميشه تن شما سالم باشه 

کاربری مشترک