2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

104 بازدید | 10 پست

بچه ها من بالای واژنم یه خال گوشتی خیلی ریز در حد یه میلیمتر کمتر زده بود انقدر استرس داشتم کندمش 🙄🙄🙄 الان مثل سگ ترسیدم چون خون میاد ازش 

به نظرتون ممکنه زیگیل تناسلی باشع؟ یک ماهه بود اگه زیگیل بود ممکنه همین یه دونه بوده؟ خیلی میترسم☹️☹️کسی تجربه داره؟

زگیل سطحش زبر هست..من رفتم دکتر ۲ م رفت تو پاچه ام..و زگیل هم نبود..حتی خود دکتر هم نمیتونه تشخیص قط ...

شما چند تا داشتی؟ سایزش چی بود گلم😕😕خیلی استرس دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زگیل سطحش زبر هست..من رفتم دکتر ۲ م رفت تو پاچه ام..و زگیل هم نبود..حتی خود دکتر هم نمیتونه تشخیص قط ...

الان‌رفع شده؟ من وسواس رفتاری دارم تا برم دکتر و جواب ازمایش بیاد سکته میکنم

شما چند تا داشتی؟ سایزش چی بود گلم😕😕خیلی استرس دارم 

نداشتم..یه زائده گوشتی بود من فک میکردم زگیل.. رفتم دکتر اونم نامردی کرد آزمایش نوشت ۲ تومن هزینه اشه..منفی بود جوابم وگفت فقط زائده گوشتیه

نداشتم..یه زائده گوشتی بود من فک میکردم زگیل.. رفتم دکتر اونم نامردی کرد آزمایش نوشت ۲ تومن هزینه اش ...

همین زایده گلم مشخصاتش چی بود ببخشید وقتت هم میگیرم من کندمش میترسم زیاد شه 😕😕چه غلطی کردم بخدا

همین زایده گلم مشخصاتش چی بود ببخشید وقتت هم میگیرم من کندمش میترسم زیاد شه 😕😕چه غلطی کردم بخدا

ببین گوشتی با سر نازک به کشاله رانم وصل بود..وقتی دست میزدم نرم بود و زبری اینا حس نمیکردم..گفت اسکین تگ اسمش

ببین گوشتی با سر نازک به کشاله رانم وصل بود..وقتی دست میزدم نرم بود و زبری اینا حس نمیکردم..گفت اسکی ...

عزیزم الهی شکر چیز خاصی نبوده ایشالا برا منم بخیر بگذره