❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
دختر بلوچم😍🤗عاشق کوردهای بامرامم♥نوکرتونم مشتیا🫡آرزوم اینه یه روز همه ی ایران بخنده🥺🥰ــاونایی که ازم میپرسن واقعا اونطور که میگن بلوچا خطرناکن😏؟ نه داداش من ما وحشی نیستیم که الکی به یکی بپریم ولی اگه کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه اونوقت واقعا وحشی میشیم👻😂
مبارکه عزیزم انشالله بسلامتی و دل خوش ازشون استفاده کنین
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
۳ تا لوستر برنز گرفتم با ست کنار سالنی برنز (عکس لوستر ها و کنارسالنی های خودمو ندارم تو انباریه خونمونه لوسترام از نت آوردم عکسشونو براتون میزارم)
کنار سالنیم از اینه👆
۳ تا هم از این لوسترا گرفتم ۲ تا واسه حال یدونه واسه آشپزخونه👆
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️