2777
2789

دو ماهه که شب و روز ندارم به خاطر یه سری مشکلات 

خیلی خیلی خیلی زیاد اعصاب و روانم بهم ریخته و داغونم 

فکر کنین یه آدم دو ماه تمام هر ساعت و ثانیه فکر و خیال بکنه

خلاصه اینو میخام بگم که استرس دارم و اعصابم خرابه و به احتمال ۱۰۰ درصد هم افسردگی پیدا کردم😔😔😔

حدود ۱۵ روزه که پاهام مخصوصا ران پام یهو میگیره و ول میکنه همراه با درد و ضعف درد هام نقطه ای هست یعنی یه قسمتایی از بدنم یهو درد میگیره و ول میکنه حدود ۳ ثانیه 

کتف هم بعضی اوقات میگیره ولی به شدت پاهام نیست

ممکنه به خاطر اعصاب باشه ؟؟

کسی تاحالا اینطوری بوده؟؟

اصلا شک نکن به خاطر اعصابه مخصوصا که تحت فشار روحی بودی بخدا هیچ چیزی ارزش نداره سلامتیتو از دست بدی.من هی حرص خوردم اخرش معده عصبی گرفتم بدجور درگیرم به فکر خودت باش همین

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دردتون رعشه ای هست بله

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 

یمدت ک استرس خیلی زیاد داشتم و فشار روم بود پام و کف دستم بصورت رعشه مانند درد میگرف و یخ میزد

چرا نمیرید دکتر؟

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 
رعشه ای یعنی چجوری 

نمیدونم چجوری منظورمو برسونم مثلا کف دستت کامل درد نمیگیره بصورت خطی یهو درد میگیره ول میکنه

نمیدونم چجوری منظورمو برسونم مثلا کف دستت کامل درد نمیگیره بصورت خطی یهو درد میگیره ول میکنه

اره مال منم به صورت ثابت نیست دردام 

یهو یه نقطه ای درد میگیره حدود ۳ ثانیه بعد ول میکنه 

اره مال منم به صورت ثابت نیست دردام  یهو یه نقطه ای درد میگیره حدود ۳ ثانیه بعد ول میکنه

اگه همینجوری ادامه بدی بعدا خیلی بدتر میشی

حتما ی دکتر برو گلم