سونم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2029 عنوان دارم میرم کاریادبگیرم مادرشوهرم جلوم سنگ میندازه 201 بازدید | 3 پست تاپیکاموبخونید میفهمیدشوهرم قابل اعتمادنیست منم تصمیم گرفتم بادوتابچه کوچیک برم یه حرفه ای رویادبگیرم ک اگ خدایی نکرده روزی مشکلی پیش اومدبتونم روپای خودم وایسم شوهرم قبول کرده ولی مادرشوهرم همش میگ واسه چی میری خودتودرگیرنکن کلاس شنیون میرم یامیگ اینقدپول میدیدچ فایده امشب منم ازشوخی گفتم مادرجون میزاری روموهای شماتمرین کنم بابحن بدگفت اره که موهاموبکنی خرراب کنی منم گفتم اینقدعروس میرن موهاشون خراب میشه آرامش💚 1402/07/30 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
المیراخانوووووم عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 کلا میترسن راه بیفتی مستقل شیدرد همه اوتای ک نمیزارنزن مستقل شه دست به جیب خودش باشه همینه میدونن لحظه ای تحملشوننمیگنن😂 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 8669 بخاطر اینکه همه میدونن زنی که پول داره اعتماد به نفس داره وزنی که اعتماد به نفس داره هرظلمیو نمیپذیره پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
rezin عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 3433 ولی جدا از همه چی داشتن هنر یا مهارت و کسب درامد خیلیییی تو روحیه و اعتماد به نفس تاثیر داره